<

Так що ж чекає пересічний українець від медицини?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:24 | 9.09.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Перед тим, як відкрилась перша приватна клініка у Нововолинську я задав запитання на одному з форумів: “чого чекають Нововолинці від приватної медицини”? Як завжди дискусія була палка, особливо про грошові питання, проблему компетентності, чесності та інших побажань.

Але розумію прекрасно. Щоб не робили лікарі, поки не буде перерозподілу пріоритетів пацієнтів, їхніх родичів, керівників дрібного і середнього рангу, а також працівників міністерства, нічого не зміниться.

Що я маю на увазі?

По перше. Почну з пацієнтів. Кожна людина повинна зрозуміти, що крім неї самої про її здоров’я і старість ніхто краще не подумає. Тому потрібно робити все для того, щоб коли прийде пенсія можна було б мати менший багаж хвороб ніж має сучасний пенсіонер. Зокрема більше займатись спортом. Це створить профілактику серцево-судинних захворювань, захворювань суглобів і хребта, що є основними витрата сучасного пенсіонера. Не курити і не вживати надмірно алкоголь. Це збереже розум і гроші в кишені. Адже за все життя середній українець, який курить і вживає алкоголь( з його слів “п’ю так як всі) за ті гроші міг би купити два автомобілі, або розпочати свій бізнес. І на останок. Більше працювати. Тому що якісна медицина коштує дорого і на неї за кордоном відкладають все життя, щоб потім, коли прийде старість можна було без проблем лікуватись у найкращих клініках.

По друге. Продовжимо про родичів. Якщо сталась біда і ваша найближча людина захворіла, то варто зробити все, щоб дати можливість хворому родичу турбуватись про себе самому. Адже коли хворий сам себе обслуговує, він не тільки менше витрачає ваших грошей, а ще і не заважає Вам заробляти. Що допомагає  двічі заощадити. Не варто розраховувати на групу інвалідності. Це не просто недостатньо для прожиття хворого, а ще і неабияка стаття витрат нашої держави. Тому допомагайте реабілітуватися рідному після хвороби. Це покращить життя і вам і родичу.

По третє. Стосовно медичних чиновників дрібного рангу та і високого в тому числі. Тут крім правильного рішення на виборах нічим допомогти їм не зможемо. На жаль від людей залежить не багато.

З нетерпінням чекаю на коментарі і дискусію.




коментарів: 5
  1. Я чув, пане Сергію, що Вас виштовхали із ЦМЛ за непокірність. Рзкажіть.

  2. Стосовно депутатства ще не вирішив до кінця.
    Стосовно висихання з НЦМЛ, то роблять все щоб мені працювалося не комфортно, а пацієнтам обмежують доступ до того чим я займаюсь. Але ті кому я стою посеред горла не розуміють, що в них залишилось не багато часу. Я вмію долати перешкоди і не один раз це доводив протягом свого життя. Я як баран – впертий і наполегливий

    • Дякую за відповідь, пане Сергію. Вам потрібно балотуватися на місцевого депутата. Не бійтесь. Все буде добре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *