<

Підбірка відмінних короткометражок 2016-го року

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 31.05.2016 / Блоги /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Три хороших короткометражних фільми зняті у 2016.

Приємного перегляду.

Підрозділ Тома Кленсі: Походження агента

8590

Спустошлива епідемія пронеслася через Нью-Йорк в Чорну п’ятницю, спроби зупинити епідемію одна за однією зазнають невдачі. Протягом декількох тижнів, суспільство звалилося в хаос, і уряд активізує підрозділ для боротьби з епідемією …

Як для короткометражки цей фільм хороший, він мені сподобався, я особисто зрозумів фільм від А до Я, але ті хто не зрозумів про що він, і думає що це брехня якась, то ви помиляєтеся … Ця короткометражка є початком гри Tom Clancy’s The Division, в фільмі нам розповіли як все почалося, тобто пролог до гри. Так що раджу подивитися!

Дарт Мол – Учень

kinopoisk.ru

Як тільки його підготовка буде завершена, Дарт Мол повинен зіткнутися з шістьма джедаями, щоб досягти свого істинного потенціалу і стати Темним Лордом Сітхів.

Фільм приголомшливий, постановка боїв на висоті, простежується логіка в кожній дії, як, наприклад, якщо взяти факт не можливості використовувати відносно новий стиль володіння світловим мечем Атару (форма 4) в обмежених просторах, на чому й погорів Квай-Гон в епізоді 1 . як дивно, що фанатський фільм може перевершити епізод 7, але, як на мене це так і є.

Шаман

the-shaman-poster-tribeca-2015

Рік 2224, 23 століття, світ уже веде війну 73 роки. Людство заново відкрило мистецтво шаманізму. Шамани вірять, що кожен об’єкт, кожен предмет і кожна жива істота має душу. До завдань шамана майбутнього в нескінченній війні входить війна проти душ як механізмів, так і людей. Історія розгортається навколо шамана Джошуа, завданням якого стало знищити душу колоса, бойового робота.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *