<

Моя програма

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 22.10.2015 / Блоги /
Перегляди
1
/ коментарів 18

Хотів би розповісти, які принципи я сповідую, і за що буду боротись, коли стану депутатом Волинської обласної ради.

Волинська область має більше заробляти. Це означає, що волиняни мають перестати бути паразитами на карті України. Адже ми одна з найбільш дотаційних областей. Тобто ми маємо скоротити і оптимізувати витрати і заробляти більше. Більше підприємств і підприємців, менше безробітних і пільгових верств населення.

Експорт товарів і послуг – наш пріоритет. Залучення внутрішніх і зовнішніх інвесторів для створення підприємств, які будуть експортувати наші товари і послуги в інші країни.

Волинь– територія пріоритетного розвитку! Але пріоритет не у відсутності податків, а в сприянні найцікавішим проектам області у розвитку, покращенні логістики, допомоги в пошуку партнерів і ринків збуту. Освітні програми для бізнесу.

Мудре управління населеними пунктами. Сприяння в освіті керівників громад(урбаністика, менеджмент).

Волинь туристична. Створення планів розвитку Шацьких озер, м.Луцька, м.Володимир-Волинського та ін., де інвестори зможуть прозоро купувати землю для створення туристичних об’єктів, таких, які привабили б більше туристів, особливо поляків і білорусів.

Безпечне місто. Я буду робити все, щоб Нововолинськ перестав бути небезпечним для людей. Ефективна міліція, камери спостереження, освітлення міста.

Боротьба з алкоголізмом. Максимальна боротьба з поширенням алкоголізму в місті.
Ефективна медицина. Поширення реабілітації хворих, оптимізація витрат на державні лікарні.




коментарів: 18
  1. Пане Саргію! Хотілось би почути про Вашу програму боротьби із корупцією та організованою злочинністю у Нововолинську, про що не говорить нині, хіба шо ледачий. Вашу ставлення до скорумпованих прокуратури, міліції, судів, місцевої влади та СБУ? Що на часі?

  2. Я буду лобіювати прозорість бюджетів і витрат. Крім цього, я думаю, депутату не можливо вплинути на корупцію

    • Можливо. Запитами у прокуратуру, міліцію, суди, фіскальні установи та СБУ… Хто хоче – робить, а хто не хоче – шукає причину. Так є насправді. Не розпочинайте свого депутатства саме цим.

      • можна подумати що ти не любиш грошей, просто в тебе немає можливості заробляти бо ти нічого не вмієш робити крім кляуз, ось тебе і жаба душить

  3. Ого дятьку, то ти нетільки пломби вмієш ставити, а й класно вмієш лапшу на вуха народу вішати. Почитав програму і зрозумів, що живу не на Волині, а в Києві. Пункт перший порвав мене вщент, це пише людина яка заробляє десятки тисяч гривень на місяць перебуваючи на єдиному податку. Чоловіче не сміши людей! Пломбуй зуби і тікай з політики.

    • По перше я не стоматолог. По друге мій дохід вам не відовий. Будь-ласка не пишіть дурниць.

      • Так оприлюдніть дикларацію про доходи, якщо Ви такий чесний і порядний кандидат?

        • Декларацію заповнив і подав до виборчої комісії. Але не в тому проблема. Шановні сусіди по місту і області. Я балотуюсь на громадських засадах. Не буду отримувати ніякої заробітної оплати. Не голосуйте за мене і я плакати не буду. Я маю наснагу використати свій ентузіазм і досвід за для того щоб жити в кращих умовах.

          • Сергію, для кандидата у депутати міської ради, основне – чесність, порядність та вісутність страху перед старими комуністичними кадрами. Це аксіома. Друге. За які ідеали люди вмирали на Майдані? Правильно. За вільну Україну. А ще проти корупції та організованої злочинності у всіх рівнях влади. Ось від цього і відштовхуйтесь.

  4. “Це означає, що волиняни мають перестати бути паразитами на карті України. Адже ми одна з найбільш дотаційних областей.” – БРЕХНЯ!!!!!Найбільш дотаційною областю є Закарпатська та Франківська, а до війни були Луганська та Донецька. Ви некомпетентні або свідомо вводите людей в оману!

  5. Шановна Люся. Я написав однією з… а не най… Тому звинувачувати мене не потрібно. На рахунок дотаційності написав чисту правду. Якщо не вірите, то піднімісь статистику за 2014-2015 роки. Можете ще далі копнути.

    • Я о якраз і копнула! А ви бездумно підписалися під тим, що вам дали не проаналізувавши

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *