<
Олександр Гром

Родичі загиблих досі збирають підписи під петиціями про присвоєння звання Героя їхнім рідним, але це так не працює

17:42 | 2.10.2024 / Погляд /
59
/ Коментарі відсутні

Глянув Укази Президента України. Тепло на душі від того, що ми маємо живих Героїв України і більше воїнів, яких нагородили державними нагородами за їх життя, а не посмертно.

І разом з тим в соцмережах досі родичі загиблих воїнів збирають підписи під петиціями щодо присвоєння Героя України їх загиблим синам, чоловікам, батькам, братам.

Неодноразово вже доводилося людям пояснювати, чому я не буду поширювати їх петиції. Тому що це так не працює. Не присвоюються ані військові звання, ані державні нагороди за проханням родичів чи друзів. Для цього є командири, які мають повноваження і відповідну інформацію про своїх підлеглих.

Втрата рідної людини — це важке горе, яке не компенсується жодними грошима чи званнями. Заради памʼяті треба спрямувати зусилля для підтримки родин тих, хто в строю, для підтримки поранених, для підтримки тих, хто опинився у такому ж становищі, як і ви. Гуртуйтеся, допомагайте живим.

Матеріалом для публікації став пост Олександра Грома у фейсбуці.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Ірина Пикалюк
13.09.2024
Розвиток локальної культури в умовах війни набуває особливого значення.  Культура – це наша духовна зброя, яка ...
Анатолій Бідзюра
11.09.2024
Скільки словесних списів було зламано в Нововолинську, навколо теми знесення скульптурної композиції (солдату НКВД ...
Андрій Бокоч
19.08.2024
Минув тиждень після Олімпіади. Тиждень без неймовірних емоцій, без виняткового азарту, без того особливого стану, який ...
Стас Ткаченко
4.08.2024
Якщо коротко – орієнтовно 250-300 людей зібралось «качати» за те, щоб з місцевого «РТЦК та СП» у Ковелі випустили ...
Жанна Білоцька
23.07.2024
Для тих, хто читає мою сторінку, сидячи вдома без води у Володимирі через пориви. До речі, мене її теж немає. А хлопці з ...