<

Перший в Україні Молитовник для незрячих прибув до Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 31.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Яка молитва є дієвою? Щира молитва від серця є найбільш цілющою і помічною!

Як навчитись молитись? Цьому нас навчать книги у яких упорядковані молитви, які називаються молитовниками, – пише прес-служба Церкви Святого Архистратига Михаїла.

Кожна християнська сім’я знайде у своїй домашній бібліотеці хоча б один молитовник, і у хвилини радості чи розпачу можна взяти до рук цю книгу і звернутись до Господа.

Ми часто не цінуємо свої фізичні можливості, думаємо про  щоденні клопоти і нарікаємо на життя. Та серед нас  живуть люди з вадами зору. Для яких до недавнього часу молитви на одинці з молитовником були недоступними.

Та з волі Божої та благословення Патріарха Київського і всієї Руси України Філарета, а також за допомогою небайдужих меценатів вперше вийшов друком молитовник для людей з вадами зору шрифтом Брайля українською мовою.

Наше місто не стало виключенням, і парафія Святого Архістратига Божого Михаїла м.Нововолинська отримала кілька таких молитовників.  Священослужитель нашого храму Олексій Гольчук передав їх двом міським організаціям. Зокрема: громадській організації «Світ для дітей», котра об’єднує сім’ї які мають дітей з особливими потребами та міській організації УТОС (товариство сліпих), які є нашими давніми друзями. А також цей молитовник подаровано сім’ї у якій є дуже талановитий розвинутий хлопчик Владислав Киричук, що має ваду зору.  Один примірник залишиться у нашій церковній бібліотеці для потреб парафіян.

громадська організація "Світ для дітей" отримала примірник першого в Україні молитовника українською шрифтом Брайля. Олена Токарева

Ми дуже вдячні меценатам та усім хто долучився до видавництва цієї необхідної для нашого суспільства книги! Впевнені, що на ці благі старання ,Господь обов’язково відгукнеться Своїм благословенням у їхньому житті.

Дай Боже нам, українцям, на цьому не зупинятись та мати можливість випустити у світ ще багато духовної літератури для людей з вадами зору.

Священик Олексій Гольчук передав молитовник для незрячих товариству сліпих у Нововолинську




коментарів: 2
  1. Шановні! Не поширюйте брехню! Перший в Україні Молитовник для незрячих був виданий Волинською єпархією УПЦ, а не УПЦ КП, причому понад 5 років тому. З-поміж його розробників – житель Нововолинська Олег. Він також належить до УТОС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок