<

Дошкільнята села Олеськ навчатимуться в оновленому дитсадку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 18.12.2015 / Любомль /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, під час робочої поїздки, ознайомився зі станом виконаних робіт у дитсадку села Олеськ, що на Любомльщині.

У закладі зібралися чи не всі місцеві жителі, діти яких відвідують цей садок. У них свято – відтепер їхні чада будуть навчатися в достойних умовах. Адже влада відгукнулася на їхні прохання про допомогу та посприяла в реконструкції системи опалення та проведенні ремонтних робіт у дитсадку, – повідомляє VIP.

Так, у 2015 році в навчальному закладі здійснили монтаж системи опалення, встановили два котли, вікна замінили на енергозберігаючі. Окрім цього, у приміщення підвели воду, замінили сантехніку, зробили ремонт. Загалом вартість виконаних робіт становить орієнтовно півмільйона гривень. Із них 350 тисяч гривень виділили з державного бюджету, 50 тисяч – із обласного, майже 60 тисяч гривень залучили з місцевого бюджету. До ремонтних робіт долучилися й батьки дітлахів, які допомогли як фінансово, так і фізично.

Батьки і працівники дошкільного закладу подякували представникам влади за те, що вони відгукнулися і допомогли в вирішенні їхньої проблеми. Дошкільнята, зі щирою посмішкою і яскравим вогником в очах, висловили свою вдячність у віршах.

Володимир Гунчик зазначив, що його заслуга невелика, оскільки він лише виконує відповідні рішення. Роботи ж здійсненні за кошти громади, за податки, які платять люди.

«Ці маленькі діти – наше майбутнє, наша надія. Хотілося б, щоб ці українські костюми, віршики, які вони сьогодні розказували, були першими їхніми кроками. Кроками українців, які вболівають за свою країну. В нас ще є дуже багато проблем, але поступово, крок за кроком, ми їх вирішуємо. Найголовніше: пообіцяв – зробив», – сказав губернатор.

Завідувач Олеським ДНЗ Галина Полезнюк показала присутнім оновлене приміщення. Вона розповіла, що садочок працює з повним навантаженням – заклад відвідує 23 дитини. Мовець наголосила, що нині актуальна потреба в відкритті ясельної групи. Адже в селі орієнтовно шістдесят дітей дошкільного віку, окрім цього, є заяви від жителів сусідніх сіл. Більше того, навіть, є приміщення для додаткової групи. Але воно потребує перекриття даху, ремонту та вкомплектування.

Галина Полезнюк впевнена, що вони впораються з поставленою метою, адже влада йде їм на зустріч. Своєю чергою, Володимир Гунчик доручив сільському голові робити відповідну документацію на добудову і перекриття приміщення для нової групи та пообіцяв довести до кінця роботи в Олеському дошкільному навчальному закладі.

100_1773
100_1723
100_1720




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок