<

Нагальні питання та відзначення Дня незрячих людей обговорювала організація УТОС Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 11.11.2015 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У середу, 11-го листопада, відбулося чергове зібрання територіального первинного осередку УТОС у Володимирі-Волинському. 

На засідання організації обговорювали питання перерахунку пенсій інвалідам по зору. Так, через перерахування прожиткового мінімуму, яке відбулося у вересні 2015-го року змінилося пенсія по інвалідності – від 949-ти гривень до 1074-х. На засідання була присутня  Світлана Нагорна, заступник начальника відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду, котра розповіла про зміни та відповідала на інші запитання членів організації.

З нагоди відзначення Дня сліпих (13-го листопада) в УТОС провели концертну програму. Так, висупав народний-аматорський гурт “Жайвір”, котрий складається суто із інвалідів по зору. Також, кілька пісень виконала у соло Майя Потурай, дует Ірина Герасимович та Микола Олєйник і чоловічий гурт “Обрій”.

“Це люди, яким потрібна підтримка. На їх долю випало тяжке випробування – не бачити “білого світу”. Ми тут намагаємося підтримати один одного, не даємо падати духом та вчимося жити.” – зазначила голова правління міжрайонної територіальної організації УТОС Антоніна Никитюк.

»
U
”
u




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок