<

[ОНОВЛЕНО] Розповів про пророблену роботу та відповідав на питання мешканців: мер Володимира відзвітував перед громадою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 28.01.2022 / Володимир / , /
Перегляди
1766
/ коментарів 5

28-го січня у приміщенні Центру надання культурних послуг (колишній РБК) пройшов звіт міського голови Володимира Ігоря Пальонки перед мешканцями громади про пророблену за 2021 рік роботу.

Захід розпочався із хвилини мовчання на знак вшанування загиблих Героїв у російсько-українській війні.

Після цього мер перейшов до самого звіту, розповів про склад і роботу Володимир-Волинської міської ради та виконавчого комітету. Він поділився результатами завдань та досягнення, які вдалося реалізувати за повний рік на посаді очільника громади Володимира.

Пряму трансляцію зі звіту мера Володимира опублікували на фейсбук-сторінці громади Володимира:

Зокрема йшлося про виконання бюджету-2021. Впровадження та реалізацію проєктів бюджету участі, про підприємства, які сплачують найбільше податків до громади, та співпрацю з підприємцями, зниження податкової ставки для них.

Також згадав міський голова і про фінансування медицини, зокрема у 2021 році на її розвиток було виділено майже 30 мільйонів гривень. За ці кошти та гроші від НСЗУ вдалося оновити ряд відділень та закупити нове обладнання для ТМО, встановили потужну кисневу станцію.

Ще однією сферою, на якій зупинився мер, було ЖКГ. Він додав що за рік вдалося відремонтувати 13 вулиць та провулків загальною протяжністю 5,1 км. На що витратили майже 12 млн грн з бюджету громади та 15 млн грн і держбюджету. Також він згадав про відремонтовані дороги державного значення: Зимнівську, Устилузьку; паркові та тротуарні доріжки. Та інші роботи, які виконували працівники житлово-комунального господарства, зокрема КП “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”, УВКГ, КП “Троянда”. Окремо Ігор Пальонка зупинився на співпраці міської ради та ОСББ що стосується термомодернізації будинків.

Наступним пунктом звіту стало використання земельних відносин. Зокрема, за минулий рік було розглянуто близько 900 звернень громадян та юридичних осіб. Особливу увагу приділяли питанням виділення земельних ділянок учасникам АТО. Так, за звітний період від них надійшло 90 заяв, вдалося виділити 14 ділянок.

Також мер згадав про розроблення комплексного плану просторового розвитку території Володимир-Волинської міської територіальної громади, концепцію капітального ремонту Площі героїв, конкурс на пам’ятник героям АТО, заселення 44-ох квартирного будинку для військовослужбовців, будівництво нового будинку на Драгоманова та нової житлової забудови по вулиці Луцькій, виділення молодіжного кредиту для однієї із сімей, реконструкцію стадіону. Йшлося і про розроблення нової схеми організації дорожнього руху у Володимирі.

Ще очільник громади торкнувся теми функціонування освітніх закладів у громаді, роботу галузі культури, зокрема й проведення святкових подій: Дня міста, фестивалю “Княжий”, фестивалю “Смаковиця по Володимирськи” тощо. Згадав і про роботу, що стосується соціальної підтримки населення.

Після звіту присутні мешканці особисто ставили питання меру, які їх турбують, та передавали записки з запитаннями. На них відповідав мер та керівники відповідних структур. Деякі громадяни прийшли просто, щоб висловити подяку.




коментарів: 5
  1. Беріть приклад зі свого володимирського колеги, Б.С.Карпусе! Бачите, ніхто з присутніх на звітуванні, його не з’їв живцем. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок