<

Кандидат на головного лісника Волині перебільшує військові «подвиги», – боєць із позивним «Філарет»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 21.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Під час служби на Сході нинішнього претендента на посаду начальника обласного управління лісового та мисливського господарства В’ячеслава Савчука допитували через переховування незаконно захопленої зброї.

Про це розповів Волинському Агентству Розслідувань боєць із підрозділу внутрішньої безпеки батальйону «Донбас» із позивним «Філарет» 21 вересня.

Нагадаємо, під час громадських слухань чоловік розповів, що брав участь у звільненні Попасної, Артемівська, Лисичанська, потрапив у перше оточення під Іловайськом. Савчук служив добровольцем у батальйоні «Донбас», нині є радником командира батальйону.

За словами «Філарета», під час «іловайського котла» 29-30 серпня Савчук (з позивним «Батя») займався перевезенням танка і в оточенні не був. Також «Філарат» стверджує, що особисто бачив, як керівник підрозділу внутрішньої безпеки допитував «Батю» через партію зброї, яку вони нібито десь незаконно заховали.

Також він стверджує, що Савчук був наближений до колишнього начальника штабу «Донбасу» В’ячеслава Власенка(«Філіна»), який разом із групою бійців вийшов із «Донбасу» та створив батальйон «Донбас-Україна», однак саме радником командира «Донбасу» він ніколи не був.

Як розповів ВАР боєць «Донбасу» із Волині Богдан Пташник, вони хочуть відхрестится від асоціювання із Савчуком, бо не займаються лобіюванням кандидатур на посаду в управлінні: «Цей чоловік відношення до батальйону «Донбас» має дуже далеке».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Травня, Неділя
18 Травня, Субота