<

«Під градом змін»: яким буде життя волинян після децентралізації?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 5.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Телепередача «Під градом змін» продовжує виходити у прямому ефірі «Громадського.Волинь». У третьому випуску ми будемо говорити про децентралізацію. Це слово уже на слуху у багатьох керівників органів місцевого самоврядування. Але цей процес об’єднання громад і їх повного переформатування дуже складний. Багато громад не до кінця розуміють, що це таке, і як зміниться їхнє життя.

Повідомляє – Громадське.Волинь

Отож, ми спробуємо розібратися у цьому процесі із гостями:

– Оксаною Урбан, експертом Офісу реформ на Волині

– Василем Карпюком, головою Щуринської сільської ради (Рожищенський район)

– Ігорем Ярмольським, головою Луцької районної державної адміністрації

Якщо у вас є запитання, коментарі до телепередачі, ви можете залишати їх під публікацією ефіру . Усі запитання будуть оголошені під трансляції телепередачі.

Наступна телепередача вийде у четвер, 3 вересня, о 18:30. Відео можна буде переглянути на головній сторінці нашого сайту у прямому ефірі.

«Під градом змін» – це он-лайн телепередача, що з 20 серпня транслюється на сайті hromadske.volyn.ua. Телепередача виходить у прямому ефірі щочетверга о 18:30. Складатиметься із підсумків тижня подій на Волині, трансляції тематичних сюжетів та розмови із запрошеними гостями на актуальну проблему області.

Метою програми є підвищити рівень обізнаності жителів Волинської області щодо найгостріших проблем громади та їх вирішення шляхом долучення аудиторії до публічних розмов із представниками влади, бізнесу та громадянського суспільства через комунікаційний майданчик «Громадського.Волинь».

Телепередача виготовляється за сприяння Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Під градом змін: від якісної комунікації до якісної реформації»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок