<

У Нововолинську виявили нового інфікованого, захворів медпрацівник: всього у місті 65 випадків COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:46 | 18.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Станом на 10:00 18-го травня у Нововолинську зареєстровано 65 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять п’ять людей одужали. Чотири випадки летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено один новий випадок коронавірусної хвороби. Коронавірусна інфекція  діагностована у медичного працівника. Одна людина одужала, – інформують на сайті Нововолинської міськради.

За весь період захворіло 13 медпрацівників, з яких 10 вже одужали.

У Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 20 громадян, хворих на коронавірус, з них 11 – жителі  міста, 9 – іногородні: м. Володимир-Волинський – 2, Володимир-Волинський район –1, Локачинський район – 2, Іваничівський район – 3, Горохівський район – 1. 

Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів: 9 жителів міста та 8 іногородніх, в реанімаційному – 2 жителі міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступила одна жителька міста з підозрою на коронавірус. Усього з підозрою на цю недугу в інфекційному відділенні лікується 7 хворих, з них 4 – жителі міста, 2– іногородні (Володимир-Волинський  р-н –1, Локачинський р-н-1)  та одна людина без  реєстрації.

Всього у Нововолинську  взято 600 заборів  матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР та зроблено 159 швидких тестів.

Нагадаємо, станом на ранок 18-го травня на Волині зафіксували 625 випадків коронавірусу, в тому числі, один летальний у Ковелі.

У сусідньому місті Володимир-Волинський та районі станом на 18-те травня підтвердили 20 випадків захворювання на коронавірус.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок