<

Нововолинськ: У траві не лише змії водяться, а й безхатьки та наркомани

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:50 | 9.08.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 33

«У траві не лише змії водяться, а й безхатьки та наркомани», – саме такими словами коментує мешканець Нововолинська надіслане інтернет-виданню «БУГ» відео. Небайдужий нововолинець вирішив розповісти про місце на вулиці Луцькій, яке стало локацією для розпивання спиртних напоїв і не лише.

«Наркоманське кодло» навпроти заправки Марс, поруч із нещодавно заасфальтованою стежкою, що веде на 15-й мікрорайон», – розповідає чоловік. Ходять нею мами з візочками, гуляють діти та бігають спортсмени.

Вдень місце, яке завішане ковдрами і де розкидані десятки пляшок та використаних шприців, зазвичай порожнє. Як розповів мешканець Нововолинська, невідомі приходять сюди ввечері.

З подібним потрібно щось робити, адже це «кодло» зі шприцами і пляшками на траві розвели у громадському місті, де щодня проходять сотні людей.

До вашої уваги відео:




коментарів: 33
  1. Наркомани водяться на задвірках Укртелекома. А це хтось на смітник викинув старі речі.

  2. З матом та погрозами на прохожиж повз реагують наркомани що люблять ширнутися у вену на сонечку в густих зарослях укртелекому. Це жах серед білого дня!

      • І там теж, в липах і вербах біля озера, і в гаражах, за лєткою, в хащах за будинком школяра… Я навіть не знаю де їх нема, та срань скрізь є

    • Ви вважаєте що в совку не було наріків? Серйозно? Та совок родив і виховав кілька поколінь наркоманів, тим більше наркотики користувались популярністю по всьому світу (особливо в Азії) задовго до створення союзу.

          • угу, не видумана, а яку бачили своїми очима.. але ти старайся, відпрацьовуй свою копійку…

        • Гість, ти бачив і знаеш тільки те що партія дозволяла бачити і знати. Реальні факти не проходили цензури. Змирись або убийся

          • угу, угу, жив і ходив по вулицях Новіку з закритими очима, тому і шприців не бачив… бо партія не дозволяла очи відкривати

    • Не смішно, багато Нововолинців бувають в Європі і підтвердять, що ти брехун, як і бувший союз. Наркоманів було багато ще з часів Леніна – Сталіна. Доречі, дуже багато наркоманів Нововолинська- вихідці з сімей комуністів, лікарів, вчителів, благополучних сімей… Вчи історію.

      • серед маргіналів були і наркомани і п$дараси, а массової накроманії не було, не треба мені ці байки розказувати… хоча згадується про муху і бджолу – хто бачить квіти, а хто гівно…

      • нема перспектив у молоді, в тому часі з благополучних сімей… відсутність соціальних ліфтів, відсутність житла для майбурньої семьї – в результаті хто в депресію, а хто в ділери, решта на панщину в єуропу.. поліція ці питання вирішити не може…

          • угу, ліфт побудую.. з першого поверху на четвертий

        • Я так і думав. Ви тільки чесати язиком і пальцями по клаві стукати майстер.

          • ну, якшо ти вмієш думати, то розкажи нам, якою ти бачиш Україну, де всім щастя, а ми почитаємо…

  3. Нада пану Сапожнікову і начальнику міліції задати питання на рахунок бардаку у місті і Наркоманії. Чому бариги по сьогоднішній день торгують наркотой а міліція їздить і займається не зрозуміло чим. Може поліція кришує бариг??? Ніхто не задумувався???

      • В Прип’яті. Прапор в руки барабан на шию – “родина вас не забудет, но и не вспомнит”.

        • во-во, в Припять сапог чомусь до цього часу не дібрався… мабудь костюму хімзахисту не має…

      • А що тягне? І я збираюсь у “вирій”, але не через наркоманів… Совок і зебіли не дають дихати… Між іншим, наркоманія в Нововолинську з’явилась в розквіт совка, ще в кінці 70-х. А в 80-х 90-х макоїди мерли як мухи, а мети на них заробляли по-повній. Попробуй заперечити, що нач. Міліції не знав чим займались його підлеглі. Чи самогонників не трусили? В ДК був їхній “опорний пункт” – цілонічні п’яний, нерідко з “дєвочками”… Може книжку написати про Нововолинськ?

        • а ще “маліни” були.. там і наркота, і дєвочки, і самогон… книжку обовязково напиши, відразу видно, шо ти “в теме”

    • Всі знають причетних до наркобізнесу в місті з низів і до верха, в поліції кожен третій ходить в шістках. Тільки нічого з тим зробити не можна. Бо кожна спроба придушується на корню бо хтось боїться за свої криваві гроші, люди мають проблеми на роботі і не тільки

      • …і так в усіх містах держави… клятий сапог… от не було його при комуняках – і наркоманії не було !

  4. Не переживайте, скоро всі бродяги перекочують до Львова.
    Садовий пообіцяв їх у готельські SPA раз або два рази на тиждень водити.

      • А їх будуть мити і відправляти на розмінування… Он там, за полем хата, а в хаті дурь… Десять хвилин – поле розміноване і в Нововолинську меньше наркоманів. Хоч якась користь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок