<

Тимчасову заборону продажу алкоголю в нічний час у Володимирі-Волинському продовжили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 20.04.2015 / Володимир /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Мобілізовані, демобілізовані та  ново призвані вояки – традиційне явище для Володимира-Волинського. Нерідко містяни древнього Ладомиру бачать їх у м’яко кажучи не зовсім тверезому стані. Оскільки стан в країні наближений до воєнного, населення міст, де знаходяться військові частини, започаткувало традицію заборони торгівлі алкоголем вночі. Не виняток і Володимир-Волинський.

Обмеження часу, коли у магазинах можна вільно придбати алкоголь, вже не раз встановлювалося Володимир-Волинським міськвиконкомом. В черговий раз продаж обмежили з 20 квітня до 1 травня.

“У зв’язку з проведенням демобілізації та мобілізації, з метою забезпечення громадського порядку, відповідно до звернення командування військової частини ВО259 від 16.04.2015 року № 898, керуючись ст.40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради прийняв рішення  тимчасово заборонити з  20 квітня до 1 травня 2015 року  з 20.00  до 08.00 продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та пива в об’єктах торгівлі та на винос  у закладах ресторанного господарства” – пише сайт Володимир-Волинської міськради.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок