<

Крилаті фрази, які увійдуть в історію: дебати Зеленського і Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 19.04.2019 / Новини /
Перегляди
286
/ коментарі 33

19-го квітня пройшли дебати Порошенка і Зеленського на “Олімпійському”. За ними спостерігала уся країна. Це було видовище, про яке ще довго будуть говорити. Почули журналісти і багато фраз, які можуть стати крилатими.

Ведучі: Команди зустрічаються, сценарій летить шкереберть.

Зеленський: До нас іде пан Порошенко. Це дуже цікава ситуація. І треба було дві сцени робить? …А як же люди, які прийшли до Порошенка? Ми з вами. Чи хочете, щоб я до вас прийшов?

Зеленський: Давайте, якщо ви не проти, ми поаплодуємо людям, яких привезли на автобусах.

Зеленський: Я сам був за Порошенка. Але я помилився. Ми помилились. Чи міг я тоді уявити, що його «жити по-новому» стане наше «виживати». Чи могли ми уявити, що революцією Гідності скористаються негідники.

Зеленський: Ми з вами голосували за одного Порошенка, а обрали іншого, бо існує два Порошенка. Перший – прекрасний оратор, спеціаліст, фінансист і економіст. Він зазвичай з’являється, коли вмикаються камери. А потім з’являється інший: такий собі Петро другий. Перший кричить: Путін, я тобі покажу, а другий тихенько паном Медведчуком передає прівєтікі в Москву. Перший каже, що в платіжках буде мінус, а другий тихо робить Ротердам плюс, перший каже: я відкрию школу, а другий відкриває магазин Рошен.

Зеленський: Петро Олексійович, я – результат ваших помилок і обіцянок.

Зеленський: Навіщо ви всі туди лізете?

Порошенко: Нарешті ми змогли зібрати на дебати через довгих три тижні, потім ми чекали поки наважиться команда мого опонента виступити перед українським народом… ховається пан Володимир від журналістів, від опонента, а головне, ховається від українського народу.

Порошенко: Ви не кіт в мішку, ви мішок, у якому 4 коти.

Порошенко: Ваша команда сказала, що ви почали курс молодого бійця? Але треба було почати це в 14-му…А ви ховалися від повісток у воєнкомат.

Порошенко: Це слабкий голова держави, який не зможе утримати удари Путіна… Слабкий, бо позиція, яка загрожує державі. Ризики зашкалюють… Я хочу наголосити, що пан Володимир не хоче здати країни, але Путін має ці мрії.

Порошенко: Ми маємо дуже красиву обгортку, дуже яскраву і кожен може знайти собі, що хоче…

Зеленський: Не так складно бути людиною, Петро Олексійович.




коментарів: 33
    • Ви уважніше ще раз перегляньте як це було,тільки не 5 каналі,це питання люди назвали,і вони назвали їх повстанцями,а він зачитав!пора протирати очі.

      • Тобто він, як це заведено у маріонеток просто пробубонів “питання від народу”, навіть не розуміючи, що меле? Та, блін, це ще гірше!!! Чи є хоч один свідомий громадянин України, який вважає російських вбивць повстанцями? Він сам мав би одразу висловити свою позицію по цьому питанню, або його взагалі не озвучувати. Як особа, яка бачить себе гарантом держави і головнокомандувачем армії могла спокійно, як ви кажете “зачитати” те, що йому люди написали? ЯКІ ЛЮДИ? Оті, “люди” з-за порєбрика писали, які дуже хочуть зепрезидента?

  1. Пороха позорно унизили на його ж дебатах! Це позор!
    І хто ж унизив? наркоман-клоун, як він казав? Браво!!!
    Тепер 100% за ЗЕ!

      • І я тепер тільки Зе)… Володимир молодець! Прямо в очі все що думає! А на рахунок повстанців- він же питання людей зачитував… От хтось спитав в такому формулюванні він і прочитав..незадумуючись. але він чітко на питання відповідав,а Президент лише на Коломийського в кожній відповіді з’їжджав і на 1+1…

  2. До 47: Пороха принизили? ХТО? Оцей неврівноважений гном, який гавкотів, як малий песик своїми затертими до дір фразами, які підслухав на рос-тв: украл, бізнес на краві, марадьор, Свінарчукам рукі атрубіть… Бляха, вже дістав! Жодної відповіді по факту, жодного пояснення по своїй програмі, жодного слова про наші перспективи. Тріпав ту бумажку, на якій шпаргалок йому начальники понаписували, стояв блідий, наляканий блаЗЕнь. Поки з Порохом говорив, певно, бідний кілька разів “аналізи здав”. А назвавши терористів ЛНР і ДНР “повстанцями”, чувак реально застрелився. Ще раз довів, що він не громадянин і, тим більше не патріот своєї країни, а чувак, якому…..на Україну! На “Суспільне” вже певно духу забракло піти, або шпаргалки скінчились. Порошенка найбільше принижує вата, яка аж пищить за ЗЕ і не думає за завтрашній день. Бо немає чим думати. Слава Україні

      • Бредіт то мало сказано. Любий з народу хотів би почути саме ті питання які задав Зеленський. А тут сразу 10 і відповвдай на любе! Це було ЕПІЧНЕ приниження!
        Так як прожити?? Чому збільшив статок? Де реформи? Чому не сидять?
        Дякула так і не відповів. Ну все, песенка спета

        • Хто збільшив статок. Порох? Почитай хочаб спочатку. На 2014 1.4млрд. На 2018 0.6млрд. Розрекламовані Свинарчуки 22млн. Гривень(які вони вже плвернули). І 41млн доларів Коломойський вивів тільки через Грін Фемелі вашого покірного слуги.

  3. мужики в кожного своя думка-це точно. проголосувавши за ЗЕ-рахуйте що ви викреслили 5рокив из життя. ПЕЦЯ-тоже гав..юк-це факт.але хоть щось тяме. нема за кого виддати голос-а треба. хто розумниший той виддасть голос за ПЕЦЬКА. повторюсь що я не АГИТУЮ. але просто вибир треба зробити.

  4. А тепер так. В Останній день:1.Хмельницький-рішення суду на користь російської МИГ. 2.Бердянсськ рішення суду про не участь рОСІЇ у збитті ІЛа з десантники в Луганську. 3.кандидат у президенти називає російських військових – повстанці. ОТРИМУЄМО визнання що у нас внутрішній конфлікт, зняття санкцій з рашки.

    • Прокинься,і ще раз переглянь,хто кого повстанцями назвав,вчепилися до слова,ваші потуги марні,всі провокації які зробила солодка команда,скоро відкриються,в тому числі і на майдані!!

  5. там на радарі весела пані просить помогти мєсному баризі ігорю ковальовцю, який продає наркоту дітям. ігарьоша, знаєш же за шо получів, і ти саша тоже бійся, до всіх вас сук черга дойде. думаєте жити вам дадуть, не дадуть!! ви чиїхось дітей в могилу заганяєте, продаючи їм наркоту! ждіть падли, скоро за все будете відповідати і за наркоту і за машині вскриті і за бивших друзей, якіх побили до полусмерті

  6. Тарас-я не агитую.серед двох кандидатив-я б не вибрав ни одного.и голосував за другого кандидата. але якщо склалось так що треба вибрати серед них-то просто висловив свою думку.

  7. Рахунок 0%|99% в пользу Зе. З його сторони це були дебати. Конкретні питання, які наболівші в кожного Українця в душі. Конкретні відповіді (обмежені в часі, але….) на кожну репліку По…. Тому респект Зе, а По….та на нього пох…. Ні на одне питання не відповів, хоча йому можливість самому була вибрати. Він уникнув і перейшов до антиреклами, яка висмоктана з одного місця. А в цілому ці дебати це вже дійсно частинка історії.

  8. Шкода, що ватний електорат хоче жрачки і видовищ. Ще раз наголошую, є така книжечка з гербом на обкладинці – Конституція України. Є чітко передбачені повноваження Президента в розд.5 АРМІЯ, ЗОВНІШНЯ ПОТІТИКА, НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ. Що Порошенко не зробив? Хто може відповісти по факту? Армія піднялась, Європа визнала і підтримує, Росія визнана агресором, Росія напала і анексувала Крим, а не Крим сам пішов, Російські регулярні війська на донбасі,а не повстанці з днр і лнр, ВІЙНА з Росією, а не повстання. Долар, комуналка, пенсії – будете вибирати в жовтні! До чого тут Президент? Не має він на це впливу, чи може ваш ЗЕ переробить під себе закони, стане царем і буде вам гроші нові друкувати, забирати в олігархів і бідним роздавати? Оце – брєд, на який повестись може лише убогий ледар, який сам нічого державі не дає, а держава йому завжди винна!

  9. Перше, що зробить блаЗЕнь це долар по сто гривень. Цікаво що вони тоді скажуть. МВФ нічого не дасть, буржуї відіб’ють в продажних судах свої мільярди, за борги доведеться платити.

    • тож твій кумир солодкий говорив,що нам не потрібні кредити від мвф,країна і без них протяне,провали у конось в памятті.

      • Мій кумир не Порошенко і тим більше не Зеленський. Але зараз вибір між Європою і Росією – це очевидно. Я ще раз кажу, коли в країні війна, коли її дере на шмаття окупант, коли ледарі, які не хочуть нічого робити і “жити гарно” розхитують країну зсередини, а декого хвилює тільки комуналка і капуста по 60 грн/кг – НАМ З ВАМИ НЕ ПО ДОРОЗІ! Зараз з нас сміється весь світ( Як народ, який бореться за свою незалежність, мову, право бути солідною європейською державою, а не пострадянською колонією РФ може довірити майбутнє своїх дітей дилетанту (ще й не надто розумному) за спиною у якого стоять всі ті, хто довів нас до межі дефолту, майдану, війни? Але ж нє, вам по Г+Г тільки й показують, який Володя новий, нічогоневкравший, чесний парєнь з народу. Скоріш за все ви заслуговуєте на те, за що так зараз деретесь.

  10. радий що тут е однодумци. вси питання яки були з боку ЗЕ-це написани нерузумниками його команди.вин навить не змиг их виучити на память -як свои роли.(на сцену квартала вин же не виходить з аркушами?) валяти Дур..ка на сцени це одне-а на сцени перед народом це друге(от и всрався). я дивлюсь квартал95 постийно-и хочу сказати щони одного разу вин Коломойського не обисрав(а тильки в него вин самий перець)-и ви ще будете доказувати мени що вин не марионетка Коломойського. що до Пеци-вин теж гавнюк.бо миг зробити бильше(но правильно написали зверху-вин не садить.не рубае руки тд.).

  11. Підлітки тупорилі , диванні експерти , ідіть краще працювати ,на що заслужили такий і президент!

  12. а на що заслужила ти Зина?живеш так само як и ми.виходить що ти теж-тупорила.(раз тут висловлюеш свою думку).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок