<

Екс-прокурор Волині намагається повернути собі крісло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 25.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
IMG_5330

Екс-прокурор Волині Анатолій Коцура продовжує боротися за поновлення на його службі.

Волинський окружний адміністративний суд розглядає справу за позовом Анатолія Коцури, якого на пост керівника органу прокуратури призначили наприкінці березня цього року, – ТРК Аверс.

Він не попрацював і півроку як своїм наказом його звільнив із займаної посади генпрокурор України Віталій Ярема. Натомість місце Коцури посів Вадим Максимов. Колегія суддів мала вирішити чи буде процес у закритому режимі.

Перш ніж перейти до головного питання: чи потребує справа зачинених дверей, слуги феміди вирішили з’ясувати в екс-прокурора області Анатолія Коцури місце його реєстрації. Позаяк на попередньому судовому засіданні позивач заявляв, що зареєстрований у місті Луцьку, однак документи свідчать про інше.

«Було зроблено запит до управління державної міграційної служби України у Волинській області. Заипит зроблено вчорашнім числом. Сьогодні прийшла відповідь. Відповідно до запиту, за відомостями ДМС у Волинській області, громадянина Коцуру Анатолія знято з реєстрації 5.07 2006-го року. Вибув у місто Київ», – зазначив  головуючий у справі Валентин Дмитрук. 

Однак, коли на прохання суддів Анатолій Коцура надав копію паспорта, то в документі була луцька реєстрація .

«Місто Луцьк, Чорновола 6, квартира 13.- 23-го лютого 2006-го року, тобто після цього моменту його було знято з реєстрації. То все ж таки де реєстрація?», – зазначає Дмитрук.

«Я проживаю тут, а зареєстрований я вже зараз і не знаю де. Тому що немаю з собою паспорта, – зазначив Анатолій Коцура.

Оскільки місце реєстрації впливає на територіальну підсудність цього спору, то слуги феміди, порадившись, вирішили.

«Суд ухвалив: справу за адміністративним позовом Коцури передати за підсудністю окружному адміністративному суду міста Києва», –  сказав Валентин Дмитрук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок