<

Екс-голова Володимир-Волинської РДА програв апеляційний суд газеті «Місто вечірнє»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 17.02.2015 / Володимир /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Вчора, 16 лютого, екс-голова Володимир-Волинської РДАВолодимир Савчук програв апеляційний суд газеті «Місто вечірнє», на яку подав позов про захист своєї честі, гідності та ділової репутації.

Апеляційний суд Волинської області залишив у силі рішення Володимир-Волинського міського суду, яким Володимиру Савчуку відмовлено у задоволенні позовних вимог, – пише інформаційне агентство Волинські Новини

Нагадаємо, обурення екс-голови РДА викликало те, що на сторінках газети опубліковали дві викривальних статті, присвячених його персоні. В них розповідалося про те, як Володимир Савчук керував підприємством ВАТ «Родючість» і, як занедбав його. Окрім того, йшлося і про нетактовне ставлення до своїх підлеглих.

Моральну шкоду від публікацій він оцінив у 6 тисяч гривень.

Втім, не дивлячись на судові потуги, позивачем Савчуком так і не доведено наявність приниження честі, гідності та ділової репутації.

Нагадаємо, за час керівництва районом Володимир Савчук встиг опинитися в епіцентрі кількох скандалів. Один з них – саботування проведення фестивалю-реквієму «Коровай-сузір’я», приуроченого загиблим Героям Небесної Сотні і полеглим у зоні АТО солдатам. За таке байдуже відношення до пам’яті полеглих Героїв, громадські активісти навіть наділи Володимиру Савчуку сміттєве відро на голову. Другим скандалом стала бійка між паном Савчуком та заступником голови Володимир-Волинської районної ради Павлом Карпюком. Спочатку голова РДА намагався вдати з себе жертву побиття, але як свідчить протилежна сторона – він сам затіяв бійку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок