<

Дитячий будинку сімейного типу Борбічів, що в Любомльському районі, прийняв до себе сім’ю переселенців зі сходу України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:05 | 11.02.2015 / Любомль / , , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Сім’я, у якій панує злагода, любов, довіра та підтримка кожного з її члені  – щаслива та досконала. Саме такою є  велика родина дитячого будинку сімейного типу Борбічів.

Батьки-вихователі якого –  Василь Григорович та Надія Олексіївна виховують  дев’ятеро дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, – пише Любомльська РДА.

Нещодавно працівники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  відвідавши цю  сім’ю, відчули  особливу атмосферу  спокою та захищеності, яка там панує.  Про дружність і  доброзичливі  між дітьми    стало помітним, коли вони всі  разом  під керівництвом провідного спеціаліста РЦСССДМ Жанни Веремчук займалися мистецтвом орігамі. Кожен з дітей  власноручно мав створити свою  зірочку з кольорового паперу, все ж діти, у яких це виходило,  відразу намагалися допомогти іншим аби якнайшвидше створити єдине «родинне сузір’я».

Незважаючи на «велику кількість»  мешканців у дитячому будинку сімейного типу, все ж подружжя Борбічів знайшли місце у власному будинку і надали тимчасовий прихисток сім’ї вимушених переселенців зі сходу України. Також батьки-вихователі, не залишають без уваги і інші сім’ї переселенців у нашому районі. Так, вони багатодітній сім’ї Козлових, які тимчасово проживають у с. Бережці і передали їм матеріальну допомогу, зібрану їхніми друзями з Німеччини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок