<

В Іваничівському районі проводять інформаційні кампанії для безробітних

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:28 | 23.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У літній період та  початку масового відпочинку населення в лісах та біля водойм, дуже актуальним є знання правил безпеки життєдіяльності.

Районна служба зайнятості не може стояти осторонь інформаційної діяльності такого плану. По цій причині з безробітними  проводяться семінари та тренінги відповідної тематики , котрі нагадують людині про необхідність дбати про безпеку власного життя в будь-якій ситуації та  вміти допомогти оточуючим при небезпеці.

Так, 18 липня поточного року в Іваничівському районному центрі зайнятості в рамках «Школи безпеки і порядку» проведено тренінг із залученням головного інспектора Іваничівського РС УДСНС України у Волинській області  Анатолія Киричука.

Представник служби детально розповів про  правила поведінки на водоймах під час відпочинку та про дотримання вимог пожежної безпеки. У 2017 році в районі під час купання у водоймах не загинула жодна людина. Причини цього мабуть різні, зокрема досить холодна погода, яка не сприяє відпочинку, або більша обережність громадян при купанні, але цей факт не може не радувати.

Наближаються жнива і щороку, незважаючи на заборону громадяни спалюють солому на полях, що призводить до виникнення масштабних пожеж і відповідно до значних матеріальних збитків, а у деяких випадках і загибелі людей. Цікаво й корисно було отримати таку інформацію як безробітним, так і працівникам центру зайнятості. Тренінг був змістовним. Співпраця між районною службою зайнятості  і  службою  з надзвичайних ситуацій налагоджена вже давно, а тому тренінги такого спрямування проводяться з безробітними кожного року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок