<

Після візиту Посполітака до Володимира-Волинського, дорожники розпочали ремонт двох проблемних вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:01 | 17.05.2017 / Володимир /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Після візиту до Володимира-Волинського керівника Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолія Посполітака у місті розпочався ремонт двох проблемних вулиць.

Зокрема нагадаємо, що 10-го травня відбулася спільна інспекція вулиці Ковельської керівників Служби автомобільних доріг у області Анатолія Посполітака, Департаменту інфраструктури області Івана Мирки, помічника нардепа Гузя Андрія Бокоча, першого заступника мера Ярослава Матвійчука та громадськості і журналістів.

Після інспекції, учасники обговорили позиції, що не задовільняє жителів Володимира-Волинського по ремонту вулиці Ковельської. Однак депутати Володимир-Волинської області Валентин Вірковський та Максим Клим’юк користуючись можливістю та присутністю керівника Служби автомобільних доріг висловили прохання щоб терміново провести поточний ямковий ремонт вулиць Степана Бандери та Зимнівської. Для чиновника також провели “екскурсію” по ямах цих вулиць.

Терміновий ремонт по вулиці Зимнівській пояснили візитом освітян з усієї України на семінар до школи-інтернету. Мовляв, щоб хоч станом доріг у місті не осоромити Володимир-Волинський повторно на всю країну.

На наступний день після візиту Посполітака, на проблемних ділянках вулиць розпочали знімати старий асфальт. В першу чергу відремонтували частину вулиці Степана Бандери. На вулиці Зимнівські також проводиться масштабний ямковий ремонт дорожнього полотна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок