<

Жителька Володимира-Волинського ошукала 17-річну волинянку на 70 тисяч гривень: з’явилися подробиці інциденту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:23 | 5.05.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

На понад 70 тисяч гривень ошукала жителька Володимира-Волинського 17-річну мешканку селища Маневичі.

2 травня післяобідньої пори ми з дружиною їхали проводжати сина у Луцьк на навчання. Я звернув увагу на дивну поведінку велосипедистки попереду, складалося враження, що їй зле, – розповідає Микола Васильович. – Раптом велосипед упав і дівчина розпачливо почала розмахувати руками. Я зупинився «Що трапилося?» «Допоможіть! У мене тільки-що украли гроші!» – почув у відповідь.

Чоловік запропонував дівчині залишити велосипед і пересісти в машину. Вона розповіла, що ошуканці пересуваються на білих «Жигулях». Зустріла їх, коли поспішала відвідати матір, що перебуває в лікарні. «Жінка вийшла з машини, зупинила мене, поспівчувала і запевнила, що мамі пороблено. Щоб зняти порчу треба принести гроші, а то через три дні мама помре. Я відправилася додому по гроші, а вона мене чекала», – із сльозами в переляканих очах розповідала потерпіла, – пише Волинь.

Потерпілій було повернуто понад сімдесят тисяч гривень. Особа 29-літньої шахрайки оперативно встановлена.

Спочатку Микола Демчук виїхав на трасу в напрямку Луцька, але подумав, що любителі легкої наживи ще могли перебувати в селищі. Виїхавши на міст, побачив білі «Жигулі», які направлялися в сторону Прилісного. Негайно зателефонував у Маневицький відділ поліції, повідомивши, що переслідує шахраїв. Обігнавши білу автівку, чоловік дав сигнал зупинитися. Однак машина з тонованими вікнами продовжувала рухатися. Погоня продовжувалась.
У Прилісному «Жигулі» повернули на дорогу, що веде до Галузії. Переслідувачі побачили на тротуарі циганку з дворічною дитиною на руках, але вирішили не випускати з поля зору автомобіль. Після маневрів у провулках, нарешті заїхали у глухий кут біля старого кладовища, де «Рено» перекрив «Жигулям» виїзд. Перешкоджаючи циганці сісти назад в автомобіль, чекали наряд поліції. Циганка почала вмовляти, аби їх відпустили, а гроші вона поверне. Зрозумівши, що вмовляння марні, перейшла до погроз. Саме цієї хвилини з’явилися правоохоронці.
Потерпілій було повернуто понад сімдесят тисяч гривень. Особа 29-літньої шахрайки оперативно встановлена. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф, громадські чи виправні роботи або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.




коментарів: 2
  1. будєт тєбє холадна ,будєт тєбє і жарка.будет тєбє харашо ,будєт і плоха…)))))) головне ,що все закінчилося добре :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок