<

Українці заборгували за комуналку майже мільярд доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 31.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарів 7

Українці станом на лютий цього року заборгували за комуналку 26,2 мільярда гривень, що еквівалентно майже мільярду доларів.

При цьому місячне зростання заборгованості порівняно з січнем становило 3,1 відсотка – 786,3 мільйона гривень, повідомили у Держстаті.

Найбільше борг українців зріс за опалення: на 706,2 мільйонів гривень – до 11,8 мільярда гривень. За газ заборгованість збільшилася на 96,6 мільйона гривень, перевищивши 10 мільярдів гривень.

Найбільше не платять за комуналку в Києві (2 млн 688 тис. 554 гривні), Дніпропетровській (1 млн 941 тис. 661 гривня) і Харківській (1 млн 872 тис. 666 гривень) областях; за газопостачання – у Дніпропетровській (1 млн 565 тис. 438 гривень), Харківській (1 млн 542 тис. 465 гривень) і Одеській (1 млн 476 тис. 060 гривень) областях.

У той же час, найбільша заборгованість за квартирну плату в лютому зафіксована в Дніпропетровській (547 млн 384 тис. гривень), Донецькій (271 млн 445 тис. гривень) областях і в Києві (447 млн 235 тис. гривень).




коментарів: 7
  1. За які ши-ши платити,хай самі платять владци!
    Треба розкуркулювати їх всіх підряд,бо то діла не буде!

    • На майдані коли стрибали то ми думали шо буде нам щастя і радість після революції гідності. Думали шо будуть в нас заробітки та пенсії як в Щвайцарії. І що тепер, хлопці-майданники? Де та революція гідності в шоколаді???

  2. Молодці…а революція гідності тут ні до чого…чинуши як були до неї…так і залишились…коли УКРАЇНЦІ зрозуміють ,що під кришою Державних чинуш, МИ платимо за що….і платимо кому…особисто ….тоді платити МИ не будемо…візьмемо все під свій контроль….а чинуш змусимо відшкодовувати збитки…навіть коли вони втечуть до Америки…..там наші теж є…і лякати НАС не потрібно…бійтеся самі…вже скоро….

    • Як ні до чого, Степане??? Ти шо??? Згадай як тисячи людей раділи та бурхливо аплодували шоколадному, як гучно сканували По-ро шен-ко!!!! згадай як кулявлоб кричав радісно Юля! Юля! Згадай як дружно голосували за шоколадного українці на виборах. А як ти Степане чинуш змусиш відшкодувати збитки, то вже фантазія якась, то гумореска якась

  3. а де ті гроші взяти, як комуналка зросла в кілька разів, а зарплата в скільки ?? це ще не кінець. Слабші виздихувати будуть , а сильніші, ті, хто не вміє на”бувати ближнього – на панщину

  4. капіталізьм проведе “естественний отбор”… все по Дарвіну.. але ж ми цього хотіли, не ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок