<

На “Ягодині” попалися дві автівки з контрабандою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:26 | 4.02.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

4-го лютого співробітники Державної прикордонної служби України виявили у конструктивних особливостях транспортних засобів громадян облаштовані сховки із сигаретною продукцією, яку перевозили приховано від прикордонно-митного контролю.

Про це повідомляє інформвідділ Держприкордонслужби України.

Так, прикордонники Луцького загону виявили дві автівки, в яких порушники намагалися перевезти сигарети, через українсько-польський кордон. Події відбулися сьогодні вночі в пункті пропуску «Ягодин».  Під час здійснення поглибленого огляду транспортних засобів «ВАЗ» та «Опель», під керуванням громадян України, правоохоронці спільно зі співробітниками митниці виявили тайники. Їх облаштували під передніми та задніми сидіннями для прихованого переміщення тютюнових виробів.  Всього було виявлено та вилучено 400 пачок сигарет на загальну суму майже 7 тисяч гривень.

Інший українець, «попався» сьогодні зранку прикордонникам Мостиського загону на контрабанді сигарет в пункті пропуску «Краківець». Чоловік прибув у пункт пропуску автомобілем «Міцубісі» з метою виїзду з України. Під час проведення прикордонно-митного контролю правоохоронці виявили 190 пачок сигарет. Аби приховати їх, наш співвітчизник запакував ними ліву та праву панель транспортного засобу. Вищевказані тютюнові вироби, які оцінили майже 4 тисячі гривень, вилучено встановленим порядком.

Варто зауважити, що у пунктах пропуску на державному кордоні прикордонники Луцького та Чернівецького загонів із взаємодіючими органами учора в пунктах пропуску «Ягодин», «Доманово» та «Порубне» в конструктивних особливостях трьох автомобілях виявили майже 1,5 тисячі пачок контрабандних сигарет, які намагалися вивезти як громадяни України, так і громадяни Білорусі та Румунії.

Зазначим, що у двох випадках водії  позбулися і своїх транспортних засобів, які оцінено у 18 та  59 тисяч гривень. Складено відповідні адміністративні протоколи.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок