<

Володимир-Волинські рятувальники витягли з палаючого будинку жінку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:09 | 11.09.2016 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

9-го вересня о 21:10  до служби «101» надійшло повідомлення про те, що у м. Володимир-Волинській по вул. Лабораторна, 12, горить цегляний житловий будинок.

На місце події негайно прибуло І та ІІ відділення рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини під керівництвом старшого лейтенанта служби цивільного захисту Тараса Малащука. Завдяки оперативним діям пожежний рятувальник Роман Макушинський разом з начальником караулу евакуювали жінку, яка знаходилася у задимленому будинку, вивели на свіже повітря та розпочали гасити вогонь, що на момент прибуття вихопився вже на покрівлю. Як виявилось, займання виникло у кухні, ймовірною причиною пожежі сталося коротке замикання електромережі,- повідомили рятувальники.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю будинку розміром 3×6 м, електропобутову техніку, вікна, двері, стіни кухні та речі домашнього вжитку.

Пам’ятайте, що у випадку пожежі слід негайно повідомити пожежно-рятувальну службу за номером телефону «101», евакуювати дітей та громадян похилого віку і, не наражаючи своє життя на небезпеку, вжити заходів для її приборкання вогнегасником чи підручними засобами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок