<

Яким буде фонтан за два мільйони у Володимирі-Волинському? Презентація проекту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:22 | 2.08.2016 / Володимир /
Перегляди
641
/ коментарі 2

Питання встановлення фонтану в парку “Слов’янський” обговорюється вже кілька місяців. Від міської ради Володимира-Волинського відправляли делегацію до Польщі щоб ознайомитись із їх досвідом, оглянути діючі фонтани та запозичити досвід. В соціальних мережах неодноразово обговорювали жителі міста та депутати проект. Деякі соціальні групи проводили власні опитування чи потрібен місту фонтан.

2-го серпня на оперативній нараді із керівниками структурних підрозділів міськради у міського голови, Тарас Киба презентував проект фонтану, який планують встановлювати.

“Місце під фонтан вибране із врахуванням необхідності розгрузити центральну, вхідну частину парку. Доповнимо фонтаном композицію із скульптур князів. Запропоновано не робити чашу (басейн), а розмістити фонтан на твердому покритті встановивши металічну конструкцію. Будуть використані аркові елементи, які характерні для Володимира-Волинського. На них будуть розміщені скульптури та історичні постаті нашого міста. Зверху буде розміщено стилізований купол і над ним герб міста” – розповів Тарас Киба.

Навколо фонтану планують організувати зону відпочинку. А також обіцяють, що фонтан буде підсвічуватись різними кольорами та із музичним супроводом.

13872621_2069073496651013_1785620351_n

Запропонована концепція розміщення фонтану у Володимирі-Волинському наразі виноситься на розгляд Громадської ради. Якщо ж члени ради погодять проект, то розпочнеться проектування та й самі роботи над встановленням фонтану.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок