<
Магомед Магомаєв

Зрада. Про події навколо Свято-Успенського монастиря у Низкиничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 25.02.2019 / Погляд /
31
/ коментарів 25

У разі перемоги московського патріархату, сільська рада має право по закону відмовити на оренду землі московському патріархату і розірвати з ним договір. Шановні прихожани
Свято – Успенського монастиря, які за Московський патріархат, невже ви не розумієте , що ви прийняли сторону ворога і зрадили матері – Україні, своїй державі .

Хочу сказати про події навколо Свято-Успенського монастиря села Низкиничі.  Збори пройшли у приміщені сільської школи, де завжди проходять збори сільської громади, куди були запрошені настоятель монастиря Вікентій і вся його братія, на жаль, ні хто з них не прийшов.

На повістці зборів стояло одне питання – про перехід Свято – Успенського монастиря села Низкиничі з Московського патріархату до Православної Церкви України , тобто без упорядкування зі сторони Москви. Збори пройшли за законами України, за регламентом, без шуму і крику. 97% присутніх виявили своє бажання перейти до Православної Церкви України. Це все ви бачили по телебаченню в прямому ефірі.

В цей час нам сказали, що в монастирі проходять ще одні збори за участю міських і сільських прихожан. Зі слів священиків, 500 прихожан, присутніх на зборах, одноголосно проголосували за Московський патріархат. Я думаю, що прихожанам не було повідомлено про підпорядкування УПЦ МП Москві.

Після такої новини я оголосив – у разі перемоги московського патріархату, сільська рада має право по закону відмовити на оренду землі московському патріархату і розірвати з ним договір. Шановні прихожани монастиря, які за Московський патріархат, невже ви не розумієте , що ви прийняли сторону ворога і зрадили матері – Україні, своїй державі. За таку зраду в Росії вас в кайданках відправили б, в кращому випадку, в північні колонії.

А ви знаєте, що всі УПЦ МП за підрахунками Миколи Мітрохіна, директора московського Інституту вивчення релігії в країнах СНД і Балтії щороку відправляють в Москву майже 500 млн. доларів. Це ваші гроші , за які Московський патріархат відправляє на Схід України спецзагони проти ваших дітей, чоловіків і братів, проти вас і вашої держави, проти України.

Невже настоятель монастиря Вікентій (дуже поважаю його і всіх служителів монастиря, бо я ходжу в цей монастир) не казав вам істинну ціль зборів. Монастир як був на тому місці сотні років так і буде, хто ходив туди так і буде ходити. Ніхто не хоче і не буде руйнувати це святилище. Буде змінюватися назва монастиря, замість монастиря Української Православної Церкви Московського патріархату на монастир Православної Церкви України. Без Росії!!!!

А що стосується служителів монастиря, – це їх особиста громадянська позиція . Хто хоче служити народу і Церкві України , той залишається на своєму робочому місці, а той, хто хоче служити Москві, хай їде з миром в Росію. Ось вам вся правда.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 25
  1. …. ось вам вся правда)))))))))))))) це не правда. це чергова пропагандиська маячня яка спрямована на розпалювання ворожнечі між українцями. і можливо Україні(чи українцям) жилося б краще коли такі як ,ви шановний , десь би поїхали))))

      • не тринькай гроші..ще в пригоді стануть.гройсман анонсував чергове подорожчення газу)))))) можливо,ви праві,як показує практика люди які виїжають з України,зазвичай, не прогадують)))))))))

        • Так що лови момент, поки пропоную, а то прийдеться йти працювати щоб на білет заробити.

  2. Найгірший ворог – це МВФ, який обирае кожний місяць кожного українця. Вимагають підвищувати ціни на газ, бо бояться, шо їм не повернуть борги, які виникли через кредити на грабіжницьких умовах. Путя в порівнянні з МВФ – дитинка !

  3. Менi неприємного читати вiд пана Магомаева такий пост. Чому Ви не вiдмовляєтесь вiд газу ,бензину або нафти? Вони також з Росii. Змилуйтесь, нам релiгiйну ворожнечу треба? Нам ненавiсть розпалювати треба? Чи спокiйно дати свободу совiстi кожнiй людинi?

    • Нам не потрібно релігійну ворожнечу. Нам потрібні адекватні громадяни. Шановні прихожани упцмп увімкніть нарешті мізки.

      • … від маскальського газу на користь маскальсько-реверсного і від маскальського вугілля на користь маскальського же, отриманного через бацьку. З переплатою 25%, це перемога !

  4. Хочемо, щоб пеця продав завод в росії, щоб співаки не їздили туди з гастролями і в той же час хочемо цілувати дупи московським попам. Казус.

    • А відмовитися від маскальсько-реверсного газу чи від бацьківського вугілля ви хочете чи ні ? Чи не вбачаете тут казусу ?

  5. Подивіться “Ток-шоу “18+” Томос. Шлях до церкви Ефір від 24 лютого 2019 року” на YouTube дивитись з 26 хвилини і все стане зрозумілим хто вирішує долю монастиря і чи є смисл зборів у школі

  6. Джамбулатович правий на сто процентів, люди не розуміють ,що роблять!На всіх документах печатка Московського патріархату,то ви за Україну чи Росію ?Позор!!!А священик и за гроші вам замилюють очі в них усіх один сценарій !Слава Україні !!!

    • розкажи людям, як жити без мацкальського вугілля, яке поки ще поступае через бацьку, і без маскальсько-реверсного газу, який закінчиться в 2020 після пуску Сев.потока-2, і люди до тебе прислухаються..

  7. цей лікар хоче відвернути увагу нововолинців від тарифів збільшених у десятки разів , за які він голосував , від будівництва будинку біля базару , за яке він голосував , від розширення кроноспану , за яке він також голосував… і що ж ми бачимо ? що цей не шановний громадянин голосує за знищення українців однією рукою а за монастир другою . де правда , макгомаєв ? відколи ти став таким щирим українцем ? може згадай попередні роки …

  8. Ніхто Україну не зраджує. І в першу чергу не зраджує Христа. Подивіться на ці збори в школі, а ще загляньте в Бужанку, як там переходили, стане все зрозуміло. Крики…Таке враження, що заганяють. А в кінці зборів не чути “Слава Богу”. То кого ми славимо. Ходять чутки, що проплачують головам рад, директорам і т. щоб більше церков відреклися від Христа і пішли в невизнане світовим Православям ПЦУ. Порушується свобода віросповідання. Про які гроші на Москву Ви говорите. Ви не бачите, що робиться в монастирі і як трудяться монахи. Забрати можна все, а чи Ви будете себе добре почувати після цього, чи не постраждають від гніву Божого Ваші рідні. Де Ваша любов до ближнього. Схаменіться і не чіпайте Бога, користуйтесь, що Бог дає Вам здоровя, можливість просинати і засинати ситим, працювати і т.д. Замімося економікою, нашим добробутом, благоустроєм, злочинністю і т.д. З любовю до Бога і з вірою ми зможемо стати заможнішими, щасливішими. Будьмо людьми, а не йдімо як стадо овець за закликами. Хіба незрозуміло, що від нас ждуть взаємної ворожнечі. Може не дамо такого шансу.

  9. Чому голосують люди, які в церкву не ходять? Антихристи! Настоятель монастиря -справжній Христовий воїн! А Магомед потрапить в пекло за свою діяльність проти Христа!

  10. Магомед, про що Ви пишете?
    “Ніхто не хоче і не буде руйнувати це святилище. Буде змінюватися назва монастиря, замість монастиря Української Православної Церкви Московського патріархату на монастир Православної Церкви України.”
    Ви вже руйнуєте святе місце своїми закликами – благодать Божа полише монастир, як тільки він перейде в розкол. І тоді краще вже в бар піти, ніж в такий монастир! Не вводьте людей в оману, а посповідайтеся і попросіть в Бога, щоб вернув Вам розум.

  11. Магомед пише істину,а ви не можите її усвідомити. Благодать Бога від Віри людини ,а не від назви.

  12. Люди добрі подивіться скільки зроблено в монастирі при Вікентію і скільки в соборі при степану і зразу зрозуміло в кого куди йдуть гроші. І не чіпайте монахів вони нікому не бажають зла

  13. Магомед Джамбулатович, розчарували ви нас! Самі родом з Дагестану, віри мусульманської.. за професією чудовий лікар, а змішались з політикою та ще й у релігію полізли. Боже, що влада робить з людьми…
    Прохання до вас, залишайтесь й надалі чудовим хірургом, а якщо немає чим зайнятись – можна української мови повчитись. Вибачте за прямоту, нічого особистого..але так як ви розмовляли у школі на зборах, то так борці за Україну не мають розмовляти бо це ж мова нашого ворога!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...