<
Олександр Шарко

Шановна місцева влада, заберіть руки від спортзалів! Буде біда

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 3.11.2020 / Погляд /
7
/ коментарів 5

Закрити легко, а що далі??? Треба вчитися жити, а не існувати!!!

Зачиняти – це не вихід. Треба вчитися з цим жити, а не існувати. Я займаюся в Форесті і там люди навчилися працювати в умовах пандемії.

За моє тренування, а це півтори години, дві людини у спецодязі кожні сорок хвилин вимивають всі тренажери, спортінвентар і зал дизрозчинами. Мені навіть їх шкода. Але вони роблять свою роботу з турботою про нас!!! Я повторюсь: Люди у цьому закладі навчились і вимагають від обслуговуючого персоналу піклуватися про людей і Жити в умовах пандемії!!!

Простіше всього відрапортувати, що все зачинив!!! Ніж думати і шукати вихід. Ви ж знищите націю!!! Посадите доросле покоління на кухню з пляшкою вина, а молодь відправите в парки з травою і синтетичними наркотиками.

Я знаю в багатьох виникне питання: “а чому школи закриті, а зали, магазини і перукарні НІ ??? Я теж задаю питання чому??? Ми ж могли б заплатити вчителям більше і розділити діток так, щоб вони сиділи по одному за партою. Класи вчились би в дві зміни. Так, вчителю було б важко. Техперсоналу потрібно було б теж працювати більше. Але владі це не цікаво!!! Бо за це треба платити вчителю, прибиральниці і т.д….

Легше зачинити!!! А там батьки вчіть діточок, сваріться, розлучайтеся…

Школа – це Держава, приватний бізнес – це конкретні Люди. Той, хто готовий витрачати кошти, щоб працювати в умовах пандемії має Право Працювати!!! Навіть Мусить!!! Щоби вчити інших… і Державні Установи також.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 5
  1. це той ШАРКО, якого на шахті№9 3 місяці тому, на хабарі взяли?:))) вугільний злодій!

  2. І у вчителів батькам перекваліфікуватися, діток з собою на виробництво давайте поведемо, бо гроші ковідні роздирибанили, а тепер усіх закрити по домівках. Шановні, а гроші на наступний локдаун у вас є в заначках, готові брати кредити на прожиття, бо давайте все закриємо і відзвітуємо що пішла пендемія на спад.А придумати спосіб з цим жити розуму малувато. Сказано масочний режим, але в маршрутку забігли, а маска на бороді і так і ідемо,бо вчепиться сусіда ковід а не мене.Тож думаймо і виконуймо елементарні правила.

  3. Правильна стаття, правильна позиція. Навіщо закривати заклади, де немає скупчення людей, де можна виконувати правила карантину, дезинфекцію, провітрити зали. Тим більше спорт укріплює здоров’я.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...