<
Жанна Білоцька

Про особистий кабінет споживача водоканалу: зробіть це і ви не будете витрачати час на ходіння до підприємства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:22 | 23.04.2023 / Погляд / /
297
/ Коментарі відсутні

Рідко закидаю робочу інформацію, але ту, яку вважаю важливою, ставлю на сторінку. Йдеться про особистий кабінет споживача водоканалу. Народ, зробіть це, і ви не будете витрачати час на ходіння в підприємство, щоб вам пояснили за що і як нарахували.

Особливо це стосується споживачів, які проживають у будинках, де стоять загальнобудинкові лічильники. Уся інформація знаходиться у кабінеті.

А ще прохання: вчасно подавайте показники, щоб водоканал міг коректно здійснити нарахування. Як вони відбуваються, читайте на сторінці підприємства, щоб я тут не розписувала.

Повірте, це важливо. Оскільки вчасно та коректно передані показники лічильників дозволять вам сплачувати лише за фактично спожиті об’єми води. Показники потрібно передавати навіть тоді, коли ви не користуєтеся водою.

У разі відсутності інформації щодо спожитих фактичних обсягів води за засобами обліку до розрахунку береться середньомісячне споживання послуг споживача за попередні 12 місяців, що є розрахунковим, а не фактичним, тому обсяг спожитих кубів квартирами не відповідає обсягу пропущеному по загальнобудинковому лічильнику.

Таке розрахункове споживання тягнеться упродовж піврічного періоду, а то й більше. Тому водоканал просить споживачів подавати показники вчасно і щомісяця.

У квитанціях не відображається історія піврічного перерозподілу загальнобудинкового лічильника. Але цю історію та іншу інформацію, яка стосується нарахувань, можна побачити в особистому кабінеті споживача помісячно, зареєструвавшись за посиланням.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...