<
Володимир Стасюк

Про аналогію довіри людей до Путіна та Порошенка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:56 | 27.02.2019 / Погляд / , /
2
/ коментарів 11

Не хотів я писати про політику, обходив цю тему стороною скільки міг, але є деякі думки, про які не можу не написати.

Останні декілька років я не перестаю дивуватися росіянам, я ніяк не міг зрозуміти: “Як так?” Як вони можуть підтримувати свого Путіна?

Він їм постійно бреше у всьому – вони йому сліпо вірять, він обіцяє “підняти Росію з колін”, хоча сам вже років 15 як при владі – вони йому вірять, він краде мільярди, його друзі володіють найбільшими підприємствами у країні, при цьому вся країна знаходиться на грані бідності – підтримка Путіна не падає.

Суди і вся правоохоронна система повністю підконтрольна Путіну, правосуддя у державі не діє – люди продовжують підтримувати Путіна, виходять журналістські розслідування про корупцію Путіна та його оточення.

Проте армія проплачених журналістів, політтехнологів, ботів говорить що то все фейк і ніхто (в більшості) не вірить цим розслідуванням, бо Путін – патріот, він за росіян, за мову, за церкву, за духовність, “Крим наш!” і взагалі “хто ж як не він?!”, він – ідеальний кандидат і рівному йому – не має.

І ось я на це все дивився і реально не міг зрозуміти як так може бути?! Вони там що усі подуріли? Як можна не бачити настільки очевидних речей?! Мені у голові це все не вкладалося.

І тут настав 2019 рік і я на свої очі зміг усе побачити тут, в Україні. 

Порошенко: постійно, вже 5 років бреше (і про курс долара і про 1000 гривень кожному військовому і про продажу свого бізнесу і десятки інших речей) і купа людей (серед яких багато моїх знайомих) йому вірить!

Він знову обіцяє підняти економіку, залучити інвестиції, підняти пенсії, хоча сам вже 5 років при владі – і йому знову вірять, він краде мільярди, його друзі володіють найбільшими підприємствами у країні (багато з яких перейшли їм від влади Януковича), при цьому вся країна знаходиться на грані бідності – і ці люди все одно підтримують Порошенка.

Суди і вся правоохоронна система повністю підконтрольна Порошенку, правосуддя у державі не діє – люди продовжують його підтримувати, виходять журналістські розслідування про корупцію Порошенка та його оточення.

Армія проплачених журналістів, політтехнологів, ботів говорить що то все фейк і ніхто із них (в більшості) не вірить цим розслідуванням, бо Порошенко – патріот, він за українців, за мову, за церкву, за духовність, “Томос наш!” і взагалі “хто ж як не він?!”, він – ідеальний кандидат і рівному йому – не має.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 11
  1. Люди підтримують Порошенка не через те, що його люблять, а через те, що із запропонованого списку кандидатів не бачуть нічого кращого. Краще доводиться вибирати серед гіршого. Подібне було у 1999р., коли доволилось вибирати між Кучмою і Симоненком.

  2. Щось ти за високу планку взяв,за всіх людей підписуватись,в людей є своя думка,агітатор….

    • Таке як ти , зазвичай , думки взагалі не має, а я говорю за тих, хто має. І за себе. Таким як ти аби ковбаса була дешева. За це він і маму проддасть і ім пофіг який президент.

      • ну так майдан начебто і скакав за ковбасу, чи якшо ширше – за покращення.. Може Вадік і скакав за пам`ятник бандері, але впевнений, шо ковбасу на пам`ятник і Вадік не проміняе. Чи поміняеш ?

        • Вадиме, не тратьте слів даремне. “Гість” – постійний і проплачений слуга міської мафії. Провокатор.

  3. ну, путіну мабудь довіряють тому, шо він так сховав свої чи то 40, чи то 120 лярдів, шо їх ніяк знайти не можуть.. це викликае повагу.. а пеці мабудь довіряють тому, шо він свої активи за часи президенства збільшив у 8 разів – не кожен так може – і це викликае повагу. Так шо схожисть тільки зовнішня…

  4. колись путін сказав про свої лярди – “якщо знайдете – візьміть їх собі ! ” треба ще шось додати ?

  5. Нормально, Володимире. Гарно написав. Душевно і правильно. Тільки не надійся, що багато людей тебе не побоїться підтримати. Це місто страхополохів і ботів на зарплаті місцевої мафії. Можу довести на основі документів та українського законодавства.

    • підтримую ! така спроба плюнути обночасно і в пецю, і в путю. Виконання правда не дуже, але ідея цікава

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...