<
Василь Гура

По шахті №9 усі показники, які надав Пилипюк сайту «Радар», не відповідають дійсності, це все брехня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:08 | 3.05.2018 / Погляд / , /
6
/ коментарів 16

Шановна editor, точніше Камишнікова Н., знаючи, що усі відгуки Ви пишете самі та цей коментар не буде висвітлений, вношу деякі поправки до Ваших коментарів, фото і написаного тексту. Щоб наступний раз краще вигадували.

Почнемо з того, що комбайн 2КЦТГ з 1937р. На фото шахта Бужанська, яка дійсно видає гірничу масу сірого кольору і довів до цього ваш господар В.О. генерального директора Пилипюк А.П., давши команду вантажити з проходки породу в один котел з вугіллям, довівши собівартість однієї тонни видобутого вугілля до 9500 грн. (дев’ять тисяч п’ятсот гривень за тону) за лютий 2018р, щоб не було опечатки.

На даний момент на шахті Бужанській працює одна лава, яка просувається вперед 1 стружка на добу. Для цієї лави це нормально. Пласт в неї такий, що до пів лави залишають земних і пачку, тобто їдуть по чистому вугіллю, а інша пів лави є прослойок 10 см. Для тих, хто трохи розуміє про що йдеться, ця лава дає максимальну зольність 30%, що дає змогу відвантажувати вугілля на ТЕС і не потребує збагачення. Мішаючи породу з вугіллям Пилипюк А. завищує зольність в два рази, тим самим зменшує вартість вугілля більш ніж на половину. Відправляючи на непотрібне збагачення (подвійне) і дорога туди сюди, ціна на Бужанське вугілля зменшується ще більше. Тому собівартість відповідає вище згаданій сумі.

По шахті №9 усі показники, які надав Вам Пилипюк не відповідають дійсності. Можу з впевненістю сказати та довести документально, що це все брехня. По відвантаженню вугілля уся провина лежить на Пилипюку, який в свою чергу не хоче відвантажувати на ТЕС вугілля шахти №9. Для нього є певний інтерес, щоб вугілля відправлялося через фірму прокладку УНП. Довожу до відома УНП (Український національний продукт) це і є збагачувальна фабрика, а точніше пан Венгрін, якого він привозив на шахту Бужанську. представивши там його інвестором, а на шахті №9 він уже радник УНП. Домовленість, про яку говорить Пилипюк – за вугілля, яке з попередньою оплатою має відвантажуватися. Це не примха Гури В.В., а наказ міністра Насалика І.С..

Далі йшлося за занижену ціну, за яку вже відвантажувалося вугілля в березні 2018р. Факт був признаний самим Пилипюком, який в свою чергу вліпив догану комерційному за опечатку. В останній час цих опечаток в нього дуже багато. То він з трьох років працював ГРОВ на шахті №5 в його автобіографії, то ціну на вугілля переплутав в меншу сторону, то емаль проводу купив на 1 млн. гривень, то пласт на Бужанці зменшився і це все звіти подані до міністерства.

Далі йшлося про звіт, куди він потратив більш ніж 12 млн. грн. за відвантажене вугілля шахти №9 за березень місяць, бо умудрився на шахтних зборах відповісти людям, що він їх потратив і їх уже нема, перед Великднем, коли в шахтарів не було зарплати та зарплати не буде. Цим самим зупинив шахту. Йшлося також про те, що з нового року шахтарі не можуть піти на пенсію в зв’язку з тим, що не своєчасно платили до пенсійного фонду податки та ніхто в ДП ,,Волиньвугілля” цим перейматися не буде. Як дехто сказав хай люди судяться, потім ми будемо знати, що говорити.

По 460 лаві, яка за прогнозами Пилипюка А. має запрацювати до кінця року довожу до відома, щоб ця лава запрацювала, потрібно пройти проходку 200м. по піщаніку, щоб дійти до цієї лави. Пояснюю, що не один прохідницький комбайн, який є в наявності на Волинських шахтах не зможе цього зробити. Треба йти буровзривним методом, а це забирає значно більше часу. Це уже фізично неможливо. Далі потрібно два прохідницьких комбайни в ідеальному стані щоб іти два штрека, бо ця лава має бути на прямий хід, а практично уся технологія виділяється на шахту Бужанська, а наші комбайни дихають ладаном.

На сьогоднішній момент на шахті є три лави, одна із них комплексна. Йде розрізна піч ще на одну лаву. Так,що у нас і без 460 лави вистачає роботи. Йшлося також про підвищення заробітної плати для шахтарів на, що Пилипюк обійшовся відмовкою – повідомить міністерство. На шахті Бужанській дійсно є така зарплата для прохідників і особливо “наближеним” по 16-17тис. грн., чому тільки на Бужанці він не міг пояснити, хоча і на шахті №9 проходка пройшла виробок приблизно однаково. На вище згаданій зустрічі Пилипюк А. на пряме запитання народного депутата Гузя І. по шахті №9 відповів – їй ще осталося один рік, максимум півтора. Оце і є господарник Пилипюк А. ! Моя думка така, що цього господарника візьмуть за одне місце рано чи пізно правоохоронні органи.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 16
  1. Які коментарі ??? Ви і пані Камишнікова прості провокатори і не хочете нічого приймати крім Вашої особистої типу правди
    Ось , що головне для справжнього журналіста? Правда, оперативність, володіння інформацією ?
    Певно ні ….. головне свобода слова !!!!
    Який сенс володіти правдивою інформацією і не мати можливості її висвітлити.
    Ось так і є на сайті радар пані Камишнікової. Я пишу коментар його чомусь перевіряє модератор( за нецензурні вислови це одне ) і пише що ми не можемо його опублікувати адже вважаємо що ситуація не така і т.п. Вона на свій лад його редагує і оприлюднює!!!!!!
    Де свобода слова і думки ? Який сенс тоді давати можливість узагалі коментувати ?
    Щоб ти не написав а ми напишемо те що нам потрібно , тай що саме образливо від твого імені.
    Ось вся суть сайту радар

  2. Пане Гура В.,ви такий чесний та справедливий, тому я хочу,щоб ви,як лiдер профспiлки та депутат розiбралися у справi працевлаштуавння особистого водiя директора шахти 9 крiпильником на дiльницю водовiдливу.Вiн що,працюе за сумiсництвом? Нововолинськ гуде,а ви нi пари з вуст, нiби води в рот набрали. I директора не берете за”барки”,i заяву не заставляэте писати на розрахунок, i в лице не б’эте? Чому мовчите,ПРАВДОЛЮБЕ ви наш?

    • Якщо Ви працюєте у нас на копальні то я з цілковитою упевненістю може сказати , що Ви не за справедливість. Адже таких моментів безліч. Люди роблять ремонт , совають ліс і т.п. але Вас це ніколи не цікавило. А тут завдяки певним особам у лиці пана Шарко який просто не на тій стороні і представляє інтереси групи яка хоче відсунути директора від посади почали так би мовити шукати крихти за які його можливо буде усунути від посади. Хай Шарко хоч у шахту з’їзде а тоді вже буде вирішувати питання з персоналом.

  3. Чому не друкуете мiй коментар? Я написала до вас вперше,нiкого не ображаю.Значить все це правда про ваш сайт. У вас цензура i ви друкуете тiльки те, що вам вигiдно.Для чого тодi створювати сайт? Для того, щоб вихваляти тих,хто вам до вподоби!!!!! Я зараз живу за кордоном у США i кожного ранку з цiкавiстю читаю новини мiста. Сьогоднi я просто розчарована………..

  4. Ось Вас як Правдолюба чому не цікавлять ситуації , що один вже екс начальник за гроші ( навіть відповідно має прізвисько ) відпускав працівників додому , а інший досі час від часу грузить , навіть не брухт а арку яку спеціально рівняють і ріжуть , до автомобіля синього кольору.
    Ось такі речі повинні цікавити правдолюбів і тих хто за правду. А не конкретно тепер у час коли хочуть зняти директора , де ви були раніше ?
    Тай такими справами повинні займатися відповідні служби а не Гура.

  5. вован , якщо ти рахуєш ,що це крихти – возити директора і не їздити в шахту , то в тебе теж рильце в пушку.а шарко -гол. механік і на шахті все нормально з ЕМС.А САЙТ ТАКИ ПОПАХУЄ.

    • Я не рахую що це нормально. Але чого Гура повинен за це піклуватись ? Є прокуратура нехає розслідує
      На шахті усе нормально з ЕМС? Ви серйозно ? Протріть очі на рильці з пушком.Шахта ледве дихає на обладнанні довоєнних років. А Шарко у кращому випадку раз два тижні у шахті. А одже не володіє достовірною інформацією, та і не має достатню кількість спусків до копальні , що повинна бути обов’язкова для його посади.
      А як ви ставитесь до людей що будували будинки для шахтарів працюючи на шахті ? А був підземний стаж. Та скільки людей платили Баризі гроші і їхали до Польщі? Ви дурні робили замість них

  6. Дякую!!! Я надіюсь,що людей які об’єктивно оцінюють ситуацію стане набагато більше. І пан Юрків зрозуміє, що його боротьба за крісло не принесе користі шахті. Я йому про це сказав відкрито в лице.

    • А ви шановний Шарко розкажіть як опинилися на копальні 9 …
      Працювавши на Бужанці і приймаючи активну участь у крадіжках з Танчивов при кришуванні рана Венгрина ( який так хоче зняти Юрківа який заважає йому у брудних справах ) , були розраховані і посади . Йшли суди і розслідування , які звичайно нічого не виявили , ви якимось дивом опинилися на шахті 9 . Як Вам Юрків прийняв ? А чи не пан В. Сапожніков дзвонив і змусив узяти Ваш дует на роботу ? Чи я не так щось розповідаю далеким людям ? Чому Вас Юрків досі не звільнив ? Адже як директор то має право звільни любу людину яка перечить роботі шахти !!! Тримає за те що Ви курите по пачці цигарок в день ? Ось Ваша заслуга перед копальнею ?
      Чи ви не в одній компанії з псевдо генералом ? Ось прослідкуйте новини про Пилипюка і все зрозумієте . На 1 шахту назначили нового директора Бара , діючий звичайно утік на лікарняне( робоча схема ) , Пилипюка звинувачують у розкраданні держмайна, коштів і вивіз металу, Пилипюк у відпустці , прокуратура перевіряє дій Пилипюка на посаді директора шахти 1 , Пилипюка викликають на розслідування у прокуратуру …… трохи тиші …. ще тиші…. Пилипюка призначено гендиректоом об`єднання …..
      Ви не бачите нічого дивного ?

  7. Ваше щастя що я там вже не працюю. Я би особисто усе висказав і Шарку і типу Вам правдолюбам. Кажуть збори на копальні зара дуже часто.

  8. Мене це так обурило і щойно недивляяись на пізню годину дзвонив до знайомого який ще працює там і він сказав що у суботу дали гроші Бужанці і об’єднанню !!!! Ну і звірі. Коли продавали вугілля 9 то гроші отримували усі адже ми об`єднання і обладнання закуповувалось на Бужанку ( привіт Венгрин і Пилипюк ). Держпідтримка дається га об`єднання ( значить на усі підприємства які входять до складу ) а дали усім крім 9. А не забувайте зо є ще так званий вуглезбут який кормить ще 40-60 непотрібних людей). А що сталось тепер ? Венгрин любить лише Бужанку ( адже усі розуміють хто керує генералом)
    Я просто бачив увесь цей безлад. Добре що зара сплю спокійно і не рахую проценти дивлячись як Бошко продає хомути по 80 грн а РВУ грузить їх до славнозвісного автомобіля викладача і знову везе з поворотом. Вони навіть до нас не доходили. Кріпили арку як могли

  9. І закінчуючи думку про 9 …….
    Це Ваш так би мовити злий рок. Ось працюючи на 10 є хоч мізерний шанс що тебе побачать і переведуть на якусь посаду , а на 9 були лише родичі, так би мовити клани. У нас такого хоч поки що але немає

    • Якби брав участь то досі спокійно і далі працював би у Вас. А так поки була можливість відразу утік від шахти 9.
      А ви просто розплющить очі. А то як у фільми « З широко закритими очима»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...