<
Андрій Кандиба

Не хочу бачити у фейсбуці більше бруду суперечок через політичні переконання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 1.06.2019 / Погляд /
2
/ коментарів 7

Друзі, давайте перестанемо гадити один на одного в соціальних мережах через політиків, які знаходяться в Києві і на наше з вами життя не зважають. 

Я розпочну першим. 

Прошу вибачити мені, якщо десь когось образив за політичні переконання. Мені соромно за ці слова. Я так само як і ви, хочу жити краще, щоб мої близькі були в безпеці та достатку.

Так склалося, що на сьогодні це вирішують президент, уряд, парламент і ради. У кожного з нас своє переконання. Для нас воно беззаперечно правильне. 

Будучи підприємцем, на своїй шкурі знаю як складно сплатити всі податки… на прибуток, ЄСВ, єдиний податок… На своїй шкурі знаю, як складно втриматися “на плаву і не піти на дно”….

З кожним роком не стає легше… Нам обіцяють реформи, а отримуємо підвищення цін, ріст і коливання курсу долара, все більше їде на заробітки…. 

Особливо мене бісить, що у нас немає єдності… Ми не маємо волі об’єднатися і відстоювати власні інтереси… Чомусь готові перегризти один одного і загризти…

Не хочу бачити у фейсбуці більше такого бруду. Я поважаю кожного, хто чесно працює, сплачує податки, має стійку позицію і готовий працювати.

Давайте зробимо з цього гарний флешмоб? Кожен скаже, що він зробив для свого міста і своєї країни.

Я будучи підприємцем, цьогоріч сплатив 52 тисячі податків в місцеву казну. На волонтерський напрям спрямував близько 20 тисяч. А що зробили ви для свого міста чи країни, щоб покращити життя дітей, знайомих та земляків?

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 7
  1. Як попередню владу і президента то всі заганили, а теперішню значить не зачіпати? Нічого собі придумали! Життя це бумеранг, а не диктатура.

    • я думаю , що це окрема думка жителя – пороховода , яких слава богу в місті небагато.

  2. Якшо не хочете бачити бруду у фейсбук, потрібно звідти вийти. Це один єдиний варіант. Крім нього інших не існує.

  3. А я працюючи, не можу комуналку платити, та купити собi на заробiтну плату саме необхiдне.

  4. А нічого, що через тупорилих козлів, котрі експерементують то із зеками, то з клоунами, то з бухгалтерами, нормальні люди не можуть жити в нормальній державі ?

  5. ой, ну це дуже просто – шоб не було суперечок, треба шоб всі мали однакові політичні переконання, а для цього необхідна така дрібниця, як хоча б приблизно однаковий рівень життя..тоді всі будуть любити владу і суперечок не буде..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...