<
Анастасія Азанова

Ми пропагуємо правильне підприємництво та навчаємо, як вести бізнес прозоро, чесно та згідно з чинним законодавством

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:06 | 23.03.2023 / Погляд / , /
137
/ Коментарі відсутні

Я вважаю, що головне завдання школи «Підприємець з нуля» – навчити людей, як згідно з законодавством, прозоро та чесно вести свою підприємницьку діяльність, як взаємодіяти з органами влади усіх рівнів, як взаємодіяти зі своїми працівниками.

Ця школа – це лише перший захід в рамках проєкту підтримки підприємництва Володимир-Волинської та Нововолинської громад, який проведений у 2023 році.

Для того, щоб мотивувати підприємців, дати їм поштовх до здійснення підприємницької діяльності, буде проведено промоційну кампанію «Зареєструйся і плати», а також перший подібний у громадах бізнес-форум «Розвиток бізнесу=розвиток громад».

Наступним нашим заходом в рамках цього проєкту буде промоційна кампанія «Зареєструйся і плати». Це буде серія відеороликів про підприємців громад, які в цей непростий час, коли дуже багато викликів, не просто працювали, а є взірцями у своїй діяльності. Вони зберегли бізнес, сплачують податки, зберегли працівників і тримають на своїх плечах економіку держави.

Також ми поставили собі амбітну ціль – провести бізнес-форум. Він відбудеться у травні. Це захід для бізнесу і про бізнес, як масштабуватися, розвиватися та створювати нові робочі місця. Ми впевнені у наших Збройних силах України, що нам вдасться дбати не про те, як вижити, а про те як уже відбудовувати Україну.

Нагадаємо, що перший захід в рамках проєкту підтримки підприємництва вже минув. Це була школа «Підприємець з нуля» для учасників та учасниць з Володимир-Волинської та Нововолинської громад, які тільки зареєструвалися як ФОПи, або ж думають про початок підприємницької діяльності. Триденний інтенсив включав понад 24 години лекцій. Своїм досвідом та мотивацією тут повністю безкоштовно ділилися п’ять спікерів.

Проєкт підтримки підприємництва реалізується в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку за дорученням Європейського Союзу та уряду Німеччини реалізує німецька федеральна компанія GIZ Ukraine. Організатор заходів – Агенція регіонального розвитку Прибужжя у співпраці з Володимирська міська рада та Нововолинська міська рада.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...