<
Павло Медина

МРЦ «Нові крила» у Нововолинську відсвяткував 4 роки від створення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 1.03.2019 / Погляд / /
1
/ Коментарі відсутні

Читати/дивитися до кінця!

Ви лише подумайте 4 роки, як створився Молодіжний центр “Нові крила”. Готові приймати вітання та послухати Ваш фітбек.

Ідея взятися і створити все, що зараз є, виникла з першого проекту. Хто був на «Виставі 1000 акторів» у Києві, знає історію про синій балон (скорочену). Якось я і тут її обов’язково розкажу… Ідея виникла спонтанно без дослідження, без планування, але з розумінням необхідності такого простору. І понеслася.

Пошук друзів, колег, партнерів, приміщень. Перші відповіді на питання «Нащо воно тобі?» «А тобі за то платять?», «А хто тобі платить?», «Йшов би краще на нормальну роботу/ їхав на заробітки». Зараз такі питання також звучать, але викликають лише посмішку😂

Перші меблі в нас були з дач, гаражів та горищ. Пізніше хтось підігнав старенький проектор, хтось – колонки, а там почалися з’являтися книги, ігри, м’які меблі.

Саме оформлення приміщення обійшлося трішки більше 1000 грн(!!!). Все завдяки тому, що в ідею підтримав Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя” і безкоштовно надав для МРЦ приміщення. Всі роботи зараз і тоді виконуються лише на волонтерських засадах, і це не може не мотивувати, адже час – то найбільша цінність.

Перший план, що це має бути щось на кшталт «Бункеру – де збиратиметься молодь для розвитку спілкування, створення чогось нового.

Це було тоді, а що зараз?

Наші волонтери, беруть активну участь у всеукраїнських та міжнародних проектах. За останні два роки змогли побувати на формах/тренінгах/навчаннях у всіх областях України, а також у Німеччині, Польщі, Грузії, Естонії, Литві, Нідерландах, Італії та Білорусі. Приймали у себе друзів з Аргентини, Молдови та Ізраїлю.

Перемогли в конкурсі «Кращі молодіжні практики України 2017» та стали фіналістами конкурсу у 2018. Готуємося до 2019 😎
Є частиною команди організаторів Фестиваль «КНЯЖИЙ»

Маємо велику власну бібліотеку, за що вдячність кожному, хто доклав сил для її створення.

Наші учасники є дипломованими молодіжними працівниками/фасилітаторами/тренерами.

Маємо вже десятки реалізованих проектів і продовжуємо втілювати нові. Стараємося розвивати та змінювати країну, місто, себе і людей навколо.

Ці роки подарували неймовірну кількість знайомств, друзів та партнерів – вони є у різних куточка України та світу. Якщо сполучити в єдине кількість проїханих командою кілометрів, то на навколишню подорож точно вистачить.

Подивіться ролик до кінця без СМС і Реєстрації, там є звернення від наших друзів, за що хотілось би їм висловити вдячність, що повірили в Нас і долучилися до створення цього відео.
Ivan Lenyo та гурту KOZAK SYSTEM
Stroyan Sergii та гурту СH.SH Чумацький Шлях (у них сьогодні виходить новий трек. Слухайте та насолоджуйтесь)
Гурту LATEXFAUNA
Гурту Роялькіт -Royalcat
УАЛ Миколаїв 
Молодіжний ХАБ “Космодром”

Відео – це спроба відповісти на питання “Хто ми?” і “Чим ми там займаємося і де буваємо/навчаємося”

Дякую ВСІМ. І тобі – також) Так, саме тобі, хто зараз дочитав цей текст)
Зараз – маємо, що маємо. А далі? Далі буде тільки краще.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...