<
Сергій Радкевич

Хто буде відповідати за знищену алею?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:27 | 10.04.2019 / Погляд /
1
/ 1 коментар

Важкий день минає, а неприємний осад, зіпсований настрій надовго. Безкарність та байдужість посадовців вражає…

Восени минулого року жителями вулиці Київської за власною ініціативою та коштом було висаджено алею низькорослими рослинами. На місці стихійного смітника та будівельного сміття місцевого Хлібзаводу.

Вранці я був свідком, як бригада з місцевого РЕСу нищить цю молоду алею. Я зупинився, попередив якщо через 15 хвилин не відновлять, я буду вимушений звернутися до поліції. Терміново поїхав до міської ради з’ясувати чи видавався дозвіл на знищення дерев. Начальник ЖКГ повідомив, що дозвіл не видавався. Коли ми приїхали на вулицю вже нікого небуло, а рослини усі знищені.

Очікував наряд поліції через кілька хвилин з’явися начальник РЕСу який викликав поліцію. Далі були емоції я все сказав, що думаю по цій події . Начальник РЕСу відповів, що у них є дозвіл який самі собі написали бо десь там можливо є кабель.

На моє зауваження, що земля належить громаді, податки за використання мереж РЕС не платить, тобто не має жодних застережень, на якій відсутні будь-які вказівники, застереження, до цього ж там росли старі дерева та був стихійний смітник.

Поліція теж наполягала від керівництва РЕСу показати документ де саме кабель і чому знищили усі рослини на ділянці понад сорок метрів, де будуть проводитись роботи по ремонту, на що отримали дивну відповідь, кабель десь тут повинен бути. А роботи по ремонту взагалі проводились в іншому місці у приватному дворі.

Чим завинили рослини, кому вони заважали поліція поїхала з’ясовувати до райвіділку. Я зрозумів, що я нічого не зрозумів – хто буде відповідати за завдану матеріальну та моральну шкоду жителям міста ???

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
один коментар
  1. а хто буде відповідати пане Радкевич за проголосовані вами рішення на сесіях міської ради , в результаті чого міська громада втратила сотні, а може мільйони гривень ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...