<
Руслан Влодарчик

Де реакція виконавчої влади? Чи вони ветеранів згадують тільки на 9 травня, бо так зручно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 14.07.2020 / Погляд / /
1
/ коментарі 2

Пільговики і пенсіонери по Закону України мають мати пільговий проїзд. Зі своєї сторони перевізники мають отримувати компенсацію з міського бюджету за перевезення даних категорій, але відкошування більшість перевізників не отримує.

При тому чомусь не вимагають. Це ніде не озвучується, а наша мерія завжди старається зіштовхнути ці дві категорії “лобами”. Сама при тому стоїть в стороні та “протирає” руки. Пільговики та пенсіонери страждають, а перевізники зганяють не на тих свою злість, бо прийти в мерію та стукнути кулаком не можуть. Бояться. Тендери, маршрути оформили через родичів та хабарі. Так ця проблема тягнеться роками.

Для прикладу, в Мукачеві пенсіонери та пільговики мають безкоштовні проїздні квитки. Їздять скільки хочуть. Обмежень на один маршрут-рейс немає. Курсує в місті 20 комунальних автобусів. І саме головне комунальне автотранспортне підприємство ще й приносить прибуток. Не бачу різниці, там місто і тут місто. Мукачево трохи більше.

Висновок один: там мислять і впроваджують ідеї по-іншому, а в нашому місті 30 років немає коштів. І ті пенсіонери більше двох в маршрутку не сідають, бо зась. Ось, що хоче Борис Карпус змінити в місті. Поміняти підходи до вирішення проблеми. І я його в цьому підтримую.

Джерело для погляду – коментар у соцмережі до новини БУГу.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...
Жанна Білоцька
6.02.2024
Коротко про зміст статті своїми словами, через що мешканці вулиці Соломії Крушельницької у Володимирі лишилися без ...