<
Катерина Фецяк

Давайте, може, собаки будуть гуляти, а люди – по домівках?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 16.07.2018 / Погляд /
12
/ коментарів 6

Як можна так жити, щоб боятись вийти на вулицю, тому що там собаки, які кидаються на людей?

Майже кожного ранку біля мого будинку зо 5 собак відпочиває на травичці, тому я мушу через інші будинки вести дитину в садок. Не можу зайти в магазин купити продукти, бо біля магазину дві собаки гавкають. Боюсь вийти зранку на пробіжку, бо дійсно скрізь собаки. Боюсь з дітьми вийти гуляти в місто, бо там собаки, і вони не поодинці ходять, їх там щонайменше 12 (нарахувала вчора біля ялинки в центрі міста).

Та ось минулого тижня собаки покусали жіночку біля оптики, роздерли ногу, викликали швидку і накладали шви. Годину тому біля магазину “Техно світ” собаки накинулись знову, роздерли жінці ногу і вену. Викликали швидку.

Скажіть, будь ласка, як можна спокійно вийти на вулицю? А якби на місці тих жіночок були діти?

Владо, чи хто цим займається, ви куди дивитесь?

Я боюсь вийти з дому з дітьми. Вже скільки статтей було про те, що собаки покусали людей. Чому ніхто не реагує? В жодному місті немає такої ситуації. Давайте, може, собаки будуть гуляти, а люди – по домівках?

Та в нас ті собаки на кожному кроці. І як дитину саму пустити, навіть щоб до школи дійшла?

Та можна посивіти батькам! Прошу максимального репосту, або ваші статті на сторінці і свої думки на цю тему. Може, хоч так нас почують.

Я переживаю в першу чергу за дітей – своїх і чужих, хочу вийти в місто і не боятись, що в будь-який момент з-за ялинки вискочить собака!

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 6
  1. Як хтось обідить дворову собаку то хворі собаками люди бистро об’єднаються а ми такі терплячі будем дальше терпіти ті напади собак.дуже шкода.я лічно проти тих собак і теж переживаю за свою сім’ю і інших людей.

  2. І я підтримую,сьогодні гуляла з дітьми на каруселях, на 15-му біля аптеки,в дворі майданчику діти і 3 здорових собаки !!!,лежать просто під каруселями і навіть там де бігають дітки.А як недоведи Боже якесь дитя почне балуватись і бігати,чи випадково наступить на того собаку і собака кинеться і вкусить.Скільки тої маленької дитячої ніжки.Я тут недавно,незнаю ,може ці собаки і незлі і нічого поганого нікому не зробили,але дитячий майданчик з дітками і бродячі собаки це несумісно.Майданчик повинен мати ворота,а собаки своє місце.Ніхто не каже вбивати,собака друг людини,але потрібно прийняти найшвидших заходів для того щоб вони не розгулювали по місту і їхня кількість незбільшувалась.

  3. Те що люди самі є агресором у сутичці з собаками це нічого не значить? Один із випадків був на моїх очах, та людина підходила і копала собак бо вони лежать не там де їй треба, чогось нормальних і адекватних людей вони не кусали. Ви просто смішні.

  4. крім того, що страшно ходити по місту через неймовірну кількість бродячих собак, хоч і стеорилізованих,то ще й вікна відчинити, особливо вночі, не можливо через дуже гучне їхнє гавкання, а ти, Barmaleyyy, якщо такий адекватний то забери всіх цих собак до себе чи створи за свій рахунок притулок для них. Чомусь, як влучно сказав дописувач Серж, хворі собаками люди дуже турбуються про собак, а до людей в тому числі дітей, їм байдуже.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...
Тарас Завгородній
28.02.2024
В інформпросторі час від часу зустрічаю обговорення теми проведення/непроведення виборів президента цієї весни. І ...
Віктор Вілентко
21.02.2024
Про Совість, Гідність та Порядність! Шановна громадо! Напевно такої ганьби та зневаги до пам’яті Героїв Небесної ...