<
Микола Лукашук

Через халатність у приймальному відділенні Нововолинської лікарні померла людина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:32 | 19.01.2021 / Погляд /
9
/ коментарів 6

На днях Україну сколихнула трагічна звістка: через халатність та нефункціонування приймального відділення невідкладної екстреної медичної допомоги Нововолинської лікарні померла людина.

До мене звернувся чоловік, який відвозив померлого у вище згадане відділення, яке не функціонує.

Як депутат Нововолинської міської ради я поїхав перевірити, чому воно не працює та оформив депутатське звернення з метою покарати винних у смерті людини.

Закликаю громадськість не бути байдужими, бо завтра у цьому закритому відділенні екстреної медичної допомоги, яке помпезно відкривали Сапожніков В.Б. , Сторонський А.М. та Мороз В.В., можуть опинитись наші близькі.

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 6
  1. Пане Миколо! Де Ти взявся такий молодий та ранній. З попівською освітоюЮ та роботою в театрі колосальний досвід для роботи депутатом та критикуванню все та всього. Починай но робити саменький…..!!

  2. Пане Миколо! Де Ти взявся такий молодий та ранній, з попівською освітою та роботою в театрі, критикувати все і всіх? Починай но працювати саменький…!!!

    • Пане, Кмітливий (з якого дива ви себе так возвеличили, через яку кмітливість і де вона проявляється?), чому ви безпідставно хейтите цього депутата (я його зовсім не знаю, лише прочитала його допис і подяіляю справедливе обурення)? Те, що ви вирішили обгадити освіту та заняття цього дописувача, не лише не робить вам честі, а й показує усю вашу нікчемність та ницість. Вас не обурює мертве відділення, на яке вгрохали наші гроші, смерть людини через бездіяьність медиків, вам муляє чиясь освіта. Як же ж дістали такі розповсюджувачі срачів!

    • Кмітливий, іди-но працювати і ти саменький, тільки щоб не пускали тебе до бюджету. Панові Миколі – респект. Чим більше нововолинців буде контролювати владу, тим краще житимемо всі!

  3. Це, так само меру треба дати догану, за те, що жінка зарізала чоловіка. Він же за все відповідає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...