<
Ірина Ліщук

Бізнесмени, невже кошти за рекламну площу важливіші, ніж війна?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:17 | 27.12.2019 / Погляд /
3
/ коментарів 8

Сьогодні місто зустрічало своїх Захисників, наша героїчна 14-ка вдома: хлопці тішаться родинним затишком, хтось ще має наряди в частині, а хтось, напевно, вже отримав таку довгожданну відпустку. Але поділюсь тим, від чого осад і досі неприємно.

Щоразу по поверненню із ООС командування частини звертається до органів місцевої влади за допомогою в організації урочистої зустрічі бійців. Вояки ще далеко на Сході, а ми вже думаємо, як би то зробити зустріч теплішою, віддячити їм за наш спокій і мир.

Кожен раз хочеться, щоб містяни і гості знали, що всі ми пишаємося нашими військовими, хвилюємося за них і чекаємо добрих звісток про закінчення війни не тільки в день заходу, але й весь час. Тому ми друкуємо матеріали, і, оскільки вільних комунальних рекламних площ нема, то звертаємося до підприємців з проханням розмістити їх тимчасово на білбордах.

Відразу зазначу, що жодного разу ще не було, щоб ми не повертали рекламні щити до попереднього вигляду. Цього року підприємець сказав – досить, не дозволяю.

Тому-то вулиця Ковельська, якою крокували сьогодні військові, виблискувала чисто комерційними і політичними банерами, а на готелі “Волинь” на площі Героїв(!!!), де відбувались урочистості і куди прибули втомлені з війни з тисячу хлопців в пікселях, красувалась зелена ялинка від однієї з торгових марок.

Я от хочу спитати – бізнесмени, невже ті кошти за рекламну площу важливіші за війну? Чи вона вас поки не торкається? Чи справи поки йдуть добре і про війну думати ніколи?

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 8
  1. Чому так огульно,необхідно називати все своїми іменами, а не виливати відро помиїв на всіх!Вчора ми їздили з Нововолинська на зустріч наших бійців і бачили ряд підприємців з Нововолинська, Благодатного які також приїхали підтримати наших військових. Дуже прошу не узагальнюйте – ми всі різні!

    • А ви ще з чогось дивуєтеся? Байдужість- то вже невід’ємна частина нашого повсякдення. Нажаль p.s. Ірина Ліщук, повністю з тобою згідна. ЗАЛИШАЙМОСЯ ЛЮДЯНИМИ!!!

  2. А відкриття АТБ призначити на ту саму годину коли бійці мимо проходять то нормально ? Хлопці ідуть і бачуть як народ ломиться за дешевою ковбасою по 2.20 і пломбіром.

    • а до того як побачили вони шо думали ? шо ковбаса і пломбир народу в горло не лізе ?

  3. контракт на нафту, контракт на газ, контракт на війну… сучасна повсякденність… чого збуджуватись…

  4. Павло відомстив, що не хтіли йому дешево землю продати під кінотєатр.Свободівці всі з чорним поднебінням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...