<

Зеленського просять розблокувати російські сайти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:45 | 18.01.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ коментарів 15

На сайті президента України зареєстровано електронну петицію з проханням відновити роботу всіх інтернет-ресурсів російських компаній.

Електронна петиція №22/082850-еп зареєстрована на сайті глави держави.

“Прошу прийняти закон про відновлення роботи всіх інтернет-сервісів російських компаній, таких як mail.ru, vk.com, yandex.ru тощо, оскільки багато з цих інтернет-ресурсів дуже потрібні українцям. Це інформативно-розважальні ресурси, які не наносять жодної шкоди для українців та України в цілому. І їхнє блокування вважається недоцільним”, – йдеться у тексті.

Петицію зареєстровано 16 січня, її автором виступив Дмитро Камінський.

Наразі під зверненням підписалися 692 особи. Для розгляду петиція упродовж трьох місяців повинна набрати 25 тисяч голосів.

Нагадаємо: у травні 2017 року президент Петро Порошенко підписав указ про санкції проти російських юридичних осіб. Згідно з указом, українські інтернет-провайдери зобов’язані блокувати доступ до російських інтернет-ресурсів, що потрапили до списку санкцій.

Указ був мотивований тим, що, за даними СБУ, російські спецслужби ведуть гібридну війну проти населення України, використовуючи у своїх спеціальних операціях інтернет-ресурси “Вконтакті”, “Однокласники”, Mail.ru. Ці дві соцмережі, колись найпопулярніші в країні, наразі відвідують близько 10% українських інтернет-користувачів.




коментарів: 15
  1. ну я ж казав.. зраза з усіх сторін ! всім зайняти кругову оборону ! тільки від вас залежить ! аааа, кляті !

  2. Давно пора, а то все одно з родичами спілкуються люди, і в ВК і в ОК через проксі, а те рошеновське блокування соцмереж та телеканалів запровадили хіба що для недорозвинутих. До того ж і ‘Запретный плод слаще’ ніхто не відміняв)..

    • Ви все правильно кажете, щоб обмежити вплив країни-агресора на “недорозвинутих”, було вирішено заблокувати низку російських інтернет-сайтів.

      П.С. З родичами можна спілкуватись по Skype, Viber, Telegram ;)

      • Все так і є), мені дійсно не обійтися без Вайбер з Телеґрам, та от який сенс пояснювати старенькій бабусі з Нижнєвартовска що мол не пишіть мені більше в Однокласніках ніколи та не скидайте світлини бо нам батько парашенко заборонив?;

  3. якщо Лабуда з Лорак не вважають зрадою бороздити простори нєобьятной з концертами то чому мені не можна в Контакті просто послухати улюблену музику або полистати сторінку новин укр. спортивного співтовариства чи футбольного клубу

  4. зрада не має кінця… от побачите – через рік дозволять язик ! не формально, а просто будуть дивитися на це скрізь пальці… єх, пеця, пеця…

  5. То все зелена малороська біомаса: без роду, моралі, честі та гідності. Побудуєш з такими незалежну, самодостатню Україну, коли їм по.ер до якого пам”ятника веде стежка… лиш би була заасфальтована.

    • прально ! Як казав вождь мірового пролетаріату, “Краще меньше, да лучше !” Даєш Україну в кордонах УНР без малороської біомаси !

  6. Горить у тих хто тим не користується, а якби напряму ваша робота залежала від того що данні для вашої роботи лежать на “хмарах” заблокованих провайдерів і замість 5-10 хвилин ви їх скачуєте 2-3 години, тоді б Гість я б почитав би вашу думку.

  7. соломою треба топити.. ой, я хотів сказати – скачувати треба 2-3 години, але бути незалежними !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця