<

Збільшення оплати праці медиків в Україні розпочнеться з квітня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:11 | 1.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Збільшення оплати праці медиків, як і індексація пенсій, почнеться вже з квітня. 

Про це 31 березня заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на селекторній нараді у президента Зеленського, повідомляє прес-служба Офісу президента, – передає КорреспонденТ.net.

“Нам ніколи чекати, медики вже працюють на передовій, і оплата їхньої праці повинна бути відповідною вже зараз, а не через тиждень або через місяць”, – зазначив Володимир Зеленський.

Також на нараді повідомлялося, що в Україні вже готовий 61 заклад для обсервації українців, які прибувають з-за кордону.

Зеленський наголосив, що умови на об’єктах для обсервації повинні бути комфортними для людей.

“Усі пункти повинні бути перевірені, там повинні бути необхідні умови для ізоляції і обов’язково – для комфортного проживання”, – наголосив глава держави.

У свою чергу секретар Координаційної ради з протидії поширенню COVID-19 Кирило Тимошенко зазначив, що в ці об’єкти – готелі та санаторії – вже направлені окуляри, костюми і маски, які захистять прибулих гостей.

Додатково обговорили процедуру ротації осіб, які прибувають на обсервацію. Було вирішено, що їм будуть робити ПЛР-тести на п’ятий-шостий день після вильоту. При негативному результаті, тобто відсутності коронавірусної інфекції, людей відправлятимуть на самоізоляцію додому.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця