<

Затримали лучанина, який вирощував канабіс з метою збуту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 9.09.2021 / Новини / , /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

Обласна прокуратура викрила діяльність мешканця Луцького району, який займався виробництвом особливо небезпечних наркотичних речовин.

У результаті обшуку місця проживання та транспортного засобу громадянина виявили й вилучили значну кількість рослин коноплі, засоби для їх вирощування, а також наркотичну речовину у великих розмірах, повідомляє прокуратура Волині.

Затриманому в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України чоловікові повідомлено про підозру у незаконному придбанні й зберіганні з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч.2 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та накладення арешту на вилучене майно. Встановлюється причетність до вчинення злочину інших осіб.

Санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок