<

Зараз близько мільйона людей захищають Україну, – Зеленський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 23.08.2022 / Новини / , , /
Перегляди
147
/ 1 коментар

Зараз близько мільйона людей захищають Україну у Збройних Силах і в інших наших формуваннях, які протистоять російським окупантам.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму виступі в Міністерстві в справах ветеранів.

“Хто вони, цей мільйон? Що таке боротись із російськими терористами до нашої перемоги? Це означає, що в кожного в Україні будуть родичі-ветерани, або друзі-ветерани, або колеги-ветерани, або знайомі-ветерани.

Це означає, що ветеранська спільнота стане однією з найбільших в Україні. І це означає, що потрібні зміни, які відповідають цій новій реальності, і в державній політиці щодо ветеранів, і в суспільному сприйнятті ветеранів, і в усіх наших економічних гравців”, – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що безумовна повага до ветеранів має відчуватися на всіх рівнях суспільного життя в Україні і втілюватися не на словах, а в практичних речах.

“Кожен ветеран має відчувати, що Україна вміє бути вдячною тим, хто захистив наше життя… Потрібно, щоб вони брали участь у розробці конкретних важливих рішень. Щоб не чиновник вирішував, а вирішував ветеран”, – додав Зеленський.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця