<

За «нетактовне» ставлення до поліцейських можна піти під суд

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 13.12.2018 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарів 8

Поліція має безліч прикладів, коли до суду направляли справи щодо цивільних через нетактовне спілкування з поліцейськими.

Про це інформує Радіо Свобода, посилаючись на коментар заступника голови Національної поліції Костянтина Бушуєва.

«Що стосується дій тих чи інших громадян, які дозволяли собі зайвого, м’яко кажучи, то ми все це фіксуємо і передаємо до компетентних органів, у даному разі до судів, у тому числі через кримінальні провадження, якщо в його діях міститься кримінальне правопорушення, – для того, щоб людина понесла відповідне покарання», – сказав посадовець.

«Суд уже призначає покарання», – додав Бушуєв.

Голова Нацполіції додав, що коли є порушення з боку поліцейського, ці факти аналізують і передають до прокуратури, після чого «відбувається відповідне реагування».

«Що ж до департаменту внутрішньої безпеки, то ми створили структуру яка реагує наближено до ідеальної. Фактів по недоброчесних працівниках надзвичайно багато, прокуратура працює, матеріали скеровуються в суд – і ми боремося з цим явищем на всіх рівнях», – додав він.

За словами Бушуєва: «Ті рішення, які на сьогодні реалізовані щодо посилення відповідальності громадян за вчинення певних правопорушень, є обґрунтованими і на часі».




коментарів: 8
  1. враховуючи які невдахи працюють в поліції на сьогоднішній день, буде важко дуже тримати себе в руках

    • Повністю з Вами погоджуюсь. Хоча і неадекватних водіїв теж не бракує) Але будемо надіятись, що судові процеси стосуватимуться лише отих неадекватів, а не водіїв, які реально і наполегливо відстоюють свої ЗАКОННІ права.

  2. Прекрасна ідея!
    А нічого поводитись як тупе і нагле бидло.
    Чи ви думаєте що по відношеню до поліцейських ви можете собі дозволяти все, а вони мають терпіти бо вони на службі? То чому ви починаєте нити і кричати на всі соціальні мережі коли поліція поводиться відповідно з вами?
    Не поводьтесь як гівно і все вам буде добре

  3. правильно зробили. варто згадати цих тупих малолітніх дятлів, які до нацгвардії пригали щоб визволити своїх друзів наркоманів, і посилали всіх на три букви.
    звичайним людям нема чого переживати, а вот ауе півникам і іншим треба буде вчитись нормально розмовляти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця