<

За кращий ескіз великого Державного Герба України Кабмін пообіцяв премії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:42 | 1.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Кабінет міністрів України оголосив про конкурс на кращий ескіз великого Державного Герба України. Він триватиме місяць, переможець отримає 100 тисяч гривень.

Відповідне рішення ухвалив уряд 30-го вересня, – передає ТСН.

Конкурс доручили провести Міністерству культури та інформаційної політики. Подавати ескізи можна від 1 жовтня до 1 листопада, а його результати оголосять до 1 грудня. Якщо до цього часу не зможуть обрати переможця, конкурс продовжать.  

Для участі треба подати документи до Держсмистецтв низку документів. Самі проєкти ескізів слід надсилати поштою з позначкою “На конкурс кращого ескізу великого Державного Герба України” на адресу м.Київ, Бориса Грінченка 1.

Кращі проєкти ескізів нагородять преміями: перша 100 тисяч грн, друга – 50 тисяч, третя – 30 тисяч грн. Переможець конкурсу передасть права на малюнок, уклавши договір з Мінкультом.

🇺🇦 Великий Державний Герб Кабмін ухвалено проєкт постанови про проведення конкурсу на кращий ескіз великого Державного … Опубліковано Василь Мокан – загальнодоступна сторінка & nbsp; Середа, 30 вересня 2020 р.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця