<

За добу у Польщі два українських автобуси потрапили у ДТП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 17.09.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

16-17 вересня у Польщі на шосе А4 сталися дві дорожньо-транспортних пригоди за участю автобусів на українських номерах. Один чоловік потрапив у лікарню.

Про це повідомляє Польське Радіо.

Згідно з повідомленням, одна аварія сталася вранці 17 вересня на ділянці траси Тарнув-Дембіца поблизу села Ружа-Подгорна. Автобус врізався у відбійник, після чого перекинувся.

В автобусі на момент аварії перебувало дев’ять осіб. Всі вони змогли самостійно вийти з машини. В результаті ДТП шосе в напрямку Жешува було заблоковано. Що стало причиною аварії – поки не відомо.

Також повідомляється, що 16 вересня аналогічна ДТП за участю українського автобуса сталася на тій же автомагістралі А4 поблизу Крапковецького повіту. Там теж перекинувся мікроавтобус із українськими номерами.

За словами поліції, 26-річний водій, громадянин України, їдучи у напрямку Катовиць, не зауважив попереджувальних знаків із інформацією про зміну організації дорожнього руху у районі відрізка автомагістралі, де триває ремонт. Після наїзду на бетонну огорожу, транспортний засіб перекинувся.

Із чотирьох учасників аварії 22-річного пасажира, громадянина України, із тілесними травмами госпіталізували.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця