<

Автомобіль впав з 50-метрової висоти: в аварії у Польщі загинув українець

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:56 | 8.11.2022 / Новини / /
Перегляди
572
/ коментарі 3

5-го листопада трапилась смертельна ДТП із українцем у Польщі в місті Сважендз (Великопольське воєводство).

Увечері 46-річний громадянин України, який останнім часом проживав у познаньскому повіті, перебуваючи за кермом свого Volkswagen, вилетів з дороги та впав майже з 50-метрової висоти, – повідомляє Yavp.pl.

Момент ДТП зафіксовано на відеореєстраторі автомобіля, який рухався позаду. Там видно, що українець їхав на швидкості, подібній до інших автівок (ймовірно, трохи більше 70 км/год), однак чомусь не звернув ліворуч на повороті, поїхав прямо, врізався в металеву конструкцію придорожньої реклами та дорожні знаки і впав униз з мосту. У якийсь момент в його Volkswagen засвітилися стоп-сигнали, що може свідчити про те, що водій усе ж намагався загальмувати.

Після падіння з висоти автомобіль опинився на тротуарі перекинутий догори колесами. Громадянина України пробували реанімувати, однак безуспішно – чоловік помер на місці. Причини, які призвели до смертельного випадку, наразі точно невідомі. Їх намагаються встановити правоохоронці. Цього тижня має відбутися розтин тіла загиблого, після якого свій висновок дадуть судмедексперти.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота