<

За добу шість виїздів «швидкої» на Волині були безрезультатними

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:48 | 28.03.2019 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф опублікував результат роботи за середу, 27 березня, де зазначено, що 6 викликів “швидкої” були безрезультатними.

Про це йдеться на сторінці медзакладу у Фейсбуці.

За добу 27 березня в Центральній оперативній диспетчерській закладу зареєстрували 396 звернень, з них здійснили 331 виїзд бригад екстреної медичної допомоги (6 виїздів були безрезультатними).

“Лікарем консультантом Консультативно-телеметричного посту Центральної оперативної диспетчерської було прийнято та проаналізовано 108 ЕКГ, переданих з місця виклику бригадами екстреної медичної допомоги зі всієї Волинської області. Диспетчерами та лікарем-консультантом надано 42 поради мешканцям області. На приймальні відділення лікувально-профілактичних закладів Волинської області було доставлено 122 особи”, – повідомили медики.

У зв’язку з незадовільним станом доріг за добу зареєстрували 3 випадки невчасного доїзду бригади екстреної медичної допомоги:

– Ковельському р-ні до села Ломачанка;
– Любомльському р-ні до села Підгородне;
– Маневицькому р-ні до села Чорниж.

“Бригадами екстреної медичної допомоги було виявлено 9 випадків гострих коронарних синдромів, здійснено 2 виїзди з приводу ДТП”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця