<

На Волині за ніч дві породіллі народили в кареті швидкої допомоги

18:08 | 8.02.2024 / Новини / , /
Перегляди
126
/ Коментарі відсутні

На Волині дві породіллі народили дитину в салоні автомобіля екстреної медичної допомоги, який віз їх до медзакладу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

7 лютого близько 22:20 год. до Центральної оперативної диспетчерської надійшло звернення, що в одному із населених пунктів Волинської області у жінки почалися пологи. Бригада Горохівського відділення ЕМД, яка прибула на виклик прийняла рішення про про транспортування жінки до пологового відділення.

Вагітній 30 років, за плечима 5 вагітність, термін її вагітності приблизно 36-37 тижнів. Проте малеча чекати не хотіла і жінка почала народжувати, тож санітарний транспорт здійснив зупинку і пологи пройшли в машині ЕМД.

О 22 год. 30 хв. народилась здорова дівчинка.

Маму та немовля доставили на госпіталізацію до пологового відділення найближчого закладу охорони здоров’я у задовільному стані.

Уночі 8-го лютого на робочий планшет бригади екстреної медичної допомоги Любешівсього відділення ЕМД надійшов виклик до вагітної зі скаргами «на перейми».

Бригада прибула за декілька хвилин. Після огляду, вияснила, що термін вагітності у жінки приблизно 39-40 тижнів. Це вже 2 пологи у 22-річної пацієнтки.

Під час транспортування пацієнтки пологова діяльність стрімко наростала., тому санітарний автомобіль було негайно зупинено та пологи пройшли у салоні автомобіля ЕМД.

Завдяки професіоналізму фельдшера з медицини невідкладних станів пологи пройшли без ускладнень та вже о 03:30 на світ з’явилась здорова дівчинка.

Маму та новонароджену доставили до профільного закладу охорони здоров’я.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота