<

Взяли під варту волинянина, який побив до смерті односельця на Ратнівщині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 27.08.2020 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Суд застосував запобіжний захід щодо 24-річного обвинуваченого волинянина, якого підозрюють в скоєнні умисного тілесного ушкодження односельчанина, що призвело до смерті останнього.

Чоловіка триматимуть під вартою строком 60 діб. Цього домоглися прокурори, підтримавши клопотання слідчих, – інформує пресслужба прокуратури Волинської області.

За процедурою, спочатку за процесуального керівництва Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури 24-річному волинянину повідомили про підозру у заподіянні 40-річному чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч.2 ст. 121 КК України).

Слідство вважає, що уночі 23-го серпня 2020-го року нетверезий молодик у селі Кортеліси Ратнівського району під час конфлікту жорстоко побив знайомого, завдавши травм, від яких потерпілий помер.

Невдовзі зловмисника затримали правоохоронці. Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

“За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років”, – йдеться в дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер