<

Визначили найкращий час для дзвінків на Новий рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:22 | 31.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Портал HiTech, що спеціалізується на гаджетах і технологічних новинках, опублікував рекомендації та поради щодо того, коли правильно починати вітати близьких з Новим роком.

Як зазначає видання, проблеми зі зв’язком зазвичай починаються вже ближче до 4-5 вечора, а після навантаження на мережу кожну наступну годину зростає ще на 10-15 відсотків, – повідомляє Слово Волині.

Таким чином, охочі успішно привітати своїх рідних, близьких і друзів, не повинні відкладати це безпосередньо до бою курантів.

Також за відсутності можливості відправити звичайне смс, слід не забувати про можливість використання підключених до Wi-Fi месенджерів.

Крім того, варто враховувати, що дзвінки та повідомлення для операторів в пріоритеті у порівнянні з мобільною передачею даних. Відключивши 3G, 4G і Edge користувачі зможуть трохи розвантажити канал мережі і дати можливість комусь ще успішно додзвонитися до близьких на Новий рік.

Примітно, що в ситуації перевантаження мережі мобільного оператора, залишатися на лінії вигідніше, ніж скидати і передзвонювати.

У випадку з повторним дзвінком абонент повторно займає електронну чергу, і чекати з’єднання доведеться довше.

Наостанок експерти рекомендують не телефонувати людям, котрі перебувають в людних місцях, а надсилати їм смс.

А от тим, хто Новий рік проводить за містом, можна сміливо телефонувати навіть ближче до вечора.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця