<

В’ячеслав Савчук розповів, як хоче розвивати лісову галузь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:57 | 23.09.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Кандидат на посаду головного лісника Волині В’ячеслав Савчук пояснив, який чином планує піднімати розвиток лісової галузі Волині. Про це він повідомив під час прес-конференції у вівторок, 22 вересня.

В’ ячеслав Савчук зазначив: «Я іду на цю посаду з конкретною метою – розламати всі тіньові схеми, хочу зробити управління волинським лісом прозором та чесним, а також намагатимусть підняти рівень розвитку лісової галузі області», – пиовідомляє Громадське.Волинь.

Також, під час прес-конференції, Савчук спростував звинувачення в його сторону стосовно того, що його допитували через незаконне переховування зброї на Сході. Запевняв, що все це дискредитація.

«Я ніколи не говорив, що я є радником командира батальйону «Донбас». Я був в батальйоні «Донбас» призначений заступником командира першого взводу. Це взвод розвідки. А з 05.03.15 року я є в 46-ому окремому батальйоні спеціального призначення Збройних сил України «Донбас – Україна», – зазначив Савчук.

Також кандидат заявив, що у випадку, якщо він стане головним лісником Волині, то його діяльність контролюватиме громада. І якщо його дії будуть неправильними, то вона зможе зняти його з цієї посади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа